Početna Broj 167 X-Men: Dani buduće prošlosti

X-Men: Dani buduće prošlosti

Poznata ekipa ponavlja uloge u nastavku kultnog serijala koji će se u bioskopima naći od 22. maja

blank
ATV & NAUTICA 2020

Studio „Twentieth Century Fox“ pripremio je novu avanturu najpopularnijih filmskih mutanata u filmskom ostvarenju „X-Men: Dani buduće prošlosti!. Bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa od 22. maja u sedmom nastavku kultnog serijala „X-Men”.

U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.

ATV & NAUTICA 2020

Novi nastavak kultne filmske sage „X-Men” okupio je glumačku ekipu iz delova „X-Men: Poslednje uporište” i „X-Men: Prva klasa”. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hale Beri…), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz „Igre prestola”, kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Reditelj Brajan Singer uveo je novih pet likova u filmsku priču „X-Men: Dani buduće prošlosti” na radost brojnih Marvelovih fanova. U pitanju su Živa, Magnetoov sin i brat blizanac Grimizne Veštice. Vremenski putnik Bišop karakterističan po svojoj veštini sa vatrenim oružjem, „Blink”, prepoznatljive roze kose i vilinskog izgleda, „Vorpat” apački ratnik i „Sanspot” plejboj usijane glave. Svi oni biće poznati vernim ljubiteljima X-Men franšize!

Osmi nastavak iz ove popularne filmske franšize, koji uključuje i dva posebna filma o glavnom liku Vulverina, zvaće se „Apokalipsa” i biće gotov do 2016. godine.

Dosadašnji filmovi iz serijala „X-Men” zaradili su do sada neverovatne 2 milijarde dolara na blagajnama širom sveta, uključujući i dva posebna filma o glavnom junaku Vulverinu.

anterfile-DataTraveler_HyperX_3_dt_hyperX30_top_angle_64gb_hr

Budite i vi deo „Power of X“ priče
HyperX se u saradnji Marvelom i 20th Century Fox produkcijom uključio u promocijom najnovijeg nastavka X-Men serijala. HyperX daje „X-moć“ računarskim mašinama i omogućava nadogradnju starih računara, čime osigurava njihovu budućnost. HyperX u svom portfoliju imaju vrhunske memorijske module – RAM, USB i SSD. Ako želite da i vi budete deo „Power of X“ priče, pratite nas na facebook.com/TechLifestyle i par dan pred premijeru ćemo organizovati mali kviz „X-men i HyperX“ znanja. Nagrade: HyperX USB fleš memorija od 64GB, posebni X-Men proizvodi i karte za X-Men projekcije

Leave a Reply