Početna Broj 179 4G LTE telefoni za bolju povezanost sveta – Huawei

4G LTE telefoni za bolju povezanost sveta – Huawei

Panasonic TV

Huawei vodeća svetska IKT kompanija u svom bogatom porfoliu pametnih uređaja poseduje modele različitog cenovnog ranga kako bi 4G LTE tehnologiju učinio dostupnom svim korisnicima. Proteklih meseci najveću pažnju na tržištu premium pametnih telefona privukli su modeli Huawei Ascend Mate 7 i Huawei P8 koji je svoju premijeru doživeo nedavno u Londonu.

Pametne Performanse Huawei Ascend Mate 7
Posedovanjem najbrže LTE Cat6 tehnologije povezivanja sa brzinom preuzimanja sadržaja od 300 Mbps, Ascend Mate7 omogućava preuzimanje filmova visoke HD rezolucije za manje od 30 sekundi. Sa 4100mAh Litijum-Polimerskom baterijom velike gustine, Ascend Mate7 uspeo je da uklopi jaku bateriju i tanko kućište za više od dva dana normalne upotrebe.

Najbolji telefoni 2019

Ascend Mate7 ima inteligentan Huawei Kirin 925 procesor napravljen od četiri velika jezgra A15, 1.8 GHz brzine i četiri mala jezgra A7, 1.3 GHz brzine koja se aktiviraju u zavisnosti od toga koliko energije određena aplikacija ili funkcija zahteva. Ascend Mate7 čuva 50% baterije automatskim korišćenjem manjih A7 jezgara za aplikacije koje to omogućavaju i koje potrošači koriste najmanje 80% vremena. Veća A15 jezgra aktivira u trenutku potrebe za visokim performansama kao što je slučaj tokom igranje igrica. Procesor će takođe aktivirati dodatna jezgra kada otkrije da je od 85% do 95% kapaciteta jednog jezgra iskorišćeno.

Ascend Mate7 je verovatno prvi 8-inčni pametni telefon na tržištu sa mogućnošću otključavanja putem otiska prsta stavljajući tačku na korišćenje lozinke. Ascend Mate7 omogućava korisnicima da otključaju telefon najmanje 80% brže nego uređaj koji koristi opciju povlačenja prstom. Postavljen na poleđini telefona veličine 9.16mm x 9.16mm, čitač podržava do pet grupa različitih otisaka.

Postavljanje novih standarda za mobilnu povezanost uz Huawei P8
Tokom procesa istraživanja i osluškivanja potreba elitnih korisnika pametnih telefona, Huawei se usredsredio na rešavanje pitanja prekinutih poziva i slabog signala.
Signal+ tehnologija kompanije Huawei omogućava telefonima da neverovatnom brzinom prebace signal sa jednog na drugi kraj antene obezbeđujući održavanje jakog signala. Osim toga, Signal+ poboljšava brzinu uspostavljanja veze čak i kada korisnici putuju vozom brzine od 300km/h.

huawei-p8-presse-5

Takođe, Huawei P8 je povećao brzinu povezivanja na roming mrežu. Baziran na internacionalnom roming testu obavljenom u preko 20 zemalja u regionima širom Evrope, Severne i Južne Amerike, Australije i Azije sa mrežom optimizovanom za 4G signal, Huawei P8 se uskladio sa mrežnim uslugama roming operatera tri puta brže od prosečnog telefona.

S obzirom na navike korisnika, kao i na predstojeće trendove, Huawei P8 pruža sveobuhvatna rešenja:

• Za korisnike 4G SIM kartice, uređaj poseduje dva 4G mesta za SIM kartice u koja staju kartice bilo kog formata
• Jednom kada telefon identifikuje i poveže se sa Bluetooth uređajem, kao što je Huawei TalkBand B2, telefon se može automatski otključati bez unošenja lozinke
• Sa performansama rominga optimizovanim za 4G, P8 se povezuje sa mrežnim uslugama roming servisa u proseku tri puta brže od prosečnog telefona
• Osim toga, uz E-ink ekran na poleđini telefona, metalna poleđina se može transformisati u eBook u sekundi

Osim ova dva premium modela, kompanija Huawei u svom 4G LTE portfoliju poseduje i pristupačne modele kakvi su Y550 i G620s.

Snaga u vašim rukama sa Huawei Y550
Huawei Ascend Y550 brzo čini još bržim uz naprednu 4G LTE tehnologiju. Ova tehnologija omogućava olakšano pretraživanje Interneta kao i preuzimanje aplikacija brzom do 150 Mbps.

Bez obzira šta radite, pretražujete Internet, igrate igrice ili gledate video sadržaje svaki zadatak koji imate sa Ascend Y550 završavate neverovatnom brzinom. Sa četvoro-jezgarnim Qualcomm MSM 8916 procesorom koji radi brzinom od 1.2 GHz, imate mogućnost da radite bilo šta.
Ekran od 4.5 inča IPS FWVGA (854 x 480) donosi obilje vizuelnih detalja, dok dodatni G-sensor pravi impresivne filmove ili video snimke u pokretu. Model Y550 poseduje bateriju gustine od 2000 mAh i opciju uštede energije koji omogućava celodnevni režim mirovanja kada baterija poseduje manje od 10% energije.

Non-stop power
Opremljen najnovijom tehnologijom, Ascend G620S poseduje LTE Cat4 tehnologiju koja omogućava brzinu preuzimanja sadržaja i do 150 Mbps. Neverovatni 5.0 inčni ekran visoke 1280×720 HD rezolucije koji karakteriše 294 ppi retina display čini stvari življim i atraktivnijim. Telefon poseduje zadnju kameru od 8 Mpx koja pritiskom na dugme za smanjivanje zvuka pravi savršene fotografije za samo 1.2 sekunde. Uz podršku Android 4.4 KitKat, G620S pruža više energije, više karakteristika i više zabave.

Leave a Reply