Početna Broj 187 MWC 2016: HUAWEI

MWC 2016: HUAWEI

MateBook za korisnike željne promena

Huawei MateBook 2u1 laptop kreiran je s namerom da zadovolji sve zahtevnije potrebe biznis korisnika. Radi se o high-end premium uređaju koji privlači svojim dizajnom i performansama, i predstavlja jedinstveni biznis „alat“ koji integriše prenosivost, efikasnost, posao i zabavu. Poseduje Intel Core M procesor šeste generacije koji obezbeđuje besprekoran rad, i operativni sistem Windows 10.

Kućište uređaja je izrađeno od metala visokog kvaliteta koje odiše elegancijom. Tanak profil uređaja i mala težina čine ga idealnim izborom za sve koji su neprestano u pokretu. Futrola Huawei MateBook keyboard case je napravljena od ekološke kože. Dodatna tastatura je veoma tanka, a tasteri su raspoređeni tako da korisniku omoguću maksimalno ugodno iskustvo. Hod tasera je samo 1.5mm, što osigurava lakoću korišćenja čak i tokom višečasovnog rada. Ugrađeni touchpad koristi multi-touch tehnologiju za jednostavno i precizno upravljanje prstom.

Ekran od 12 inča sa 2K rezolucijom (2160×1440 tačaka) prikazuje izrazito oštru sliku. Dodatno je poboljšan ultra-uskim ramom i odnosom površine kućišta i displeja koji iznosi 84 procenata. Spektar boja od impresivnih 85 procenata omogućava prikazivanje realističnih boja. Olovka MatePen poseduje touch senzor osetljiv na pritisak sa 2,048 nivoa osetljivosti. Bez obzira da li je u pitanju rukopis, grafit ili slika, MatePen obezbeđuje ugodno iskustvo pisanja rukom. Takođe, ova olovka podržava grafičke i matematičke funkcije, kao i formule za konvertovanje.

Baterija od 33.7Wh obezbeđuje do devet sati neprekidnog rada, devet sati surfovanja internetom i 29 sati reprodukcije video i audio materijala. Za samo sat vremena, puni se do 60% svog ukupnog kapaciteta, dok se za oko dva i po sata napuni sto odsto.

Leave a Reply