Početna Broj 187 MWC 2016: Lenovo

MWC 2016: Lenovo

Momacki auto – Infiniti HEADER

Lenovo VIBE K5 (Plus)
Novi Lenovo mobilni telefoni koji nose VIBE brend su VIBE K5 Plus i njegova slabija verzija VIBE K5.

Zaljubljenici u muziku i multimedijalni sadržaj biće oduševljeni VIBE K5 Plus telefonom zbog njegovih performansi i snažnih karakteristika. Uz FHD ekran od 5 inča, Qualcomm snapdragon 616 procesor sa osam jezgara, izmenljivu bateriju kapaciteta 2750mAh, kao i 16 GB unutrašnje memorije (podrška do 32 GB eksterne memorije), K5 Plus korisnicima obezbeđuje impresivno, brzo i neometano multimedijalno iskustvo. Opremljen je izuzetno kvalitetnim zvučnim sistemom Dolby Atmos i dvostrukim zvučnicima na poleđini telefona koji obezbeđuju impresivan kvalitet zvuka, omogućujući korisnicima da uživaju u filmovima, video igricama i muzici uz kristalno čist stereo zvuk.

Samsung 50 godina

Lenovo-VIBE-K5_Silver

Zadnja kamera je od 13 Mpx sa autofokusom i LED blicom, a prednja je od 5 Mpx sa fiksnim fokusom. Pored toga, telefon je opremljen brojnim aplikacijama kao što su SHAREit, SNAPit, Guvera Music i druge, koje kreiraju bolje iskustvo deljenje sadržaja.

Lenovo VIBE K5 Plus ima elegantno dizajnirane aluminijumske ivice, tanak je samo 8,2 mm i težak svega 142 grama, a biće dostupan u platinasto sivoj i šampanjac zlatnoj boji. Ovaj telefon biće dostupan i pod nazivom Lenovo VIBE K5, a krasiće ga HD ekran od 5 inča i Qualcomm snapdragon 415 procesor sa osam jezgara.

Lenovo Windows 10 tablet i YOGA laptopovi

Ultralaki prenosivi računari u 2016. godini će imati imena YOGA 710, YOGA 510 i ideapad MIIX 310. Odlikuju ih ultrabrzi Intel Core procesori šeste generacije i velika autonomija.

MIIX 310 je posebno dizajniran 2u1 tablet/ultrabook, kako bi odgovorio na potrebe intenzivnog korišćenja interneta u pokretu. Baterija u tabletu traje do deset časova, a opciono se može dodati tastatura i 4G LTE kartica. Prvenstveno za ultraposlovne korisnike, YOGA 710 će biti u verzijama od 11 i 14 inča, dok je 510 za manje zahtevne korisnike najavljen u dijagonalama od 14 i 15 inča.

LenovoYOGA71011inch_blackandsilver

Svi računari će imati preinstaliran Windows 10 operativni sistem.

Lenovo TAB3 tableti na MWC sajmu

Lenovo TAB3 serija tableta ima Dolby Atmos, za novo audio iskustvo gledanja filmova. Na MWC sajmu su predstavljena tri modela, dijagonale sedam, osam i deset inča.

Transformacija mobilne zabave je moguća pomoću slušalica, ili ugrađenih zvučnika. Zvuk potpuno obuhvata korisnika, praveći 3D zvučnu sliku i moćno iskustvo gledanja filmova.

Modeli TAB3 7 i TAB3 8 su namenjeni celoj familiji, podržavajući logovanje više korisnika. Postoji i takozvani Kid’s mod sa posebnim funkcijama za decu.

TAB3 10 Business je namenjen za rad. Ima optimizovan operativni sistem (Android 6.0) za opcije koje su prevashodno za posao.

TAB3 serija tableta će biti dostupna od juna ove godine.

Lenovo_TAB3_Series_Tablet_Featuring_Dolby_Atmos_Sound

Leave a Reply