Početna Broj 187 MWC 2016: MWC priznanja za inovatinost

MWC 2016: MWC priznanja za inovatinost

Najpopularniji haštag drugog dana sajma: #GMA16

ATV & NAUTICA 2020

GloMo nagrade prate aktuelne trendove i prema njima se određuju kategorije. Na 21. dodeli je bilo 41 nagrada raspoređenih u osam kategorija. Najsveobuhvatnija grupa je „Connected Life Awards“ sa nagradama za inovacije u zdravstvu, edukaciji, automobilskoj tehnici, mobilnom plaćanju, identifikaciji, IoT i raznim oblicima mobilnog povezivanja. Grupa „Best Mobile Services“ je posvećena servisima i aplikacijama koje su podstakle korisnike na upotrebu mobilnih (i cloud) usluga. Aplikacije povezuju hiljade ljudi, i pomažu im da završe svakodnevne poslove, čemu svedoče nagrađeni u kategoriji „Social & Economic Development“. Aplikacije za ličnu upotrebu su bile u sekciji „Best Mobile Apps“. Uređaji koji su se istakli po specifičnosti su nagrađeni u okviru „Best Mobile Handsets & Devices“ grupe. Zasluge u razvoju mobilne infrastrukture su u kategoriji „Best Mobile Technology“ pokupila velika preduzeća koja su već godinama na sceni. Na kraju su u kategorijama „Government Excellence Awards“ i „Outstanding Achievement“ dodeljene po dve nagrade za bolje pokrivanje signala, bolju infrastrukturu u ruralnim područjima i zapošljavanje žena u svim sferama poslovanja telekomunikacionog operatera.

Kao i uvek, mi vam detaljno prenosimo dešavanja i nagrade za najbolje mobilne telefone i prenosive uređaje, jer su tu vrhunske tehnološke inovacije, kvalitetnog dizajna i izvanrednih performansi. Uvođenjem kriterijuma koji menjaju pravila u industriji, nagrađeni proizvodi su jasni lideri u svojim kategorijama.

ATV & NAUTICA 2020

Naj telefon je Samsung Galaxy S6 Edge, jer je doneo „pametan“ dizajn i impresivne performanse. Nisu izostali izvrstan kvalitet završne obrade i ugrađene kamere, a to su i kupci znali da nagrade. U konkurenciji su bili i Apple iPhone 6S, LG G4, Nexus 6P i Samsung Galaxy Note 5.

_MG_7608

Druga strana Naj telefona se ogleda u minimalizmu i optimalnim potrebama. Xiaomi Redmi 2 je neprikosnoven, ako se uzme u obzir krajnja cena prema kupcu (manje od 100 dolara). Svedenim korisničkim interfejsom je uspeo da približi svet pametnih telefona širokom krugu korisnika. Ostali nominovani su bili Huawei Honor 4A, LG Leon, Microsoft Lumia 532 i Moto E.

_MG_7613

Microsoft Surface je nenadmašan u svetu tableta, i već drugu godinu za redom odnosi titulu. Naslednik Surface Pro 4 je spojio funkcionalnosti i performanse, za one kojima je produktivnost na prvom mestu. Među oštrom konkurencijom su bili Apple iPad Mini 4, Apple iPad Pro, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 i Sony Xperia Z4.

_MG_7621

Nosiva tehnika je u saradnji sa doktorima unapredila medicinu i omogućila krucijalna merenja van domova zdravlja. WBD101 je nagrađen za ActivHearts aplikaciju koja vrlo precizno meri otkucaje srca.

_MG_7166

Samsung je za Gear S2 nagrađen titulom za najbolji „povezan“ uređaj. Mini računar u obliku sata menja način korišćenja telefona i olakšava svakodnevne poslove.
_MG_7179

Najbolji uređaj sajma je LG G5 i od njega očekujemo da bude uzor ostalim proizvođačima, kada budu stvarali svoje najbolje telefone. Modularni kocept LG G5 je jedinstven i pruža zahtevnim korisnicima dodatne mogućnosti.

Leave a Reply