Početna Broj 184 Nova sezona No Matter What garancije

Nova sezona No Matter What garancije

Uz novi laptop dobro se pokrijte. Ko garantuje da će biti snega? Niko...

Zima samo što nije, a jedino nam povećana vlaga i hladnoća zasigurno slede. A u pratnji stižu i nepozvani gosti: ¬sve učestaliji kvarovi tehnike, klizavica, padovi i nezgode koje ne štede ni nas, a ni naše pratioce – prenosive računare.

Globalni inovator i tvorac prvog svetskog laptopa, japanska Toshiba, nudi rešenje i za neželjene situacije koje zimsku idilu, prazničnu atmosferu, odmor ili putovanje u inostranstvo često umeju da pretvore u noćnu moru korisnika.

Uz svaki laptop kupljen u periodu od 1. oktobra ove, do 31. marta 2016. godine, Toshiba promotivno poklanja besplatan paket garancije „No Matter What Guarantee“ uz sve svoje modele iz serija Satellite, Kira i Qosmio. Besplatan i još pojačan.

Sveobuhvatni paket sada sadrži čak pet elemenata koji kupcima obezbeđuju povećanu sigurnost uz novi Toshiba uređaj: počev od produženja standardne fabričke garancije na 3 godine internacionalne garancije, preko već poznate zaštite računara od slučajnog oštećenja, krađe i gubitka podataka u toku prve godine – što je u sklopu No Matter What garancije, do jednogodišnje licence za McAfee LiveSafe softverski paket.

Ponuda je besplatna za kupce iz Srbije do kraja marta 2016. godine i zahteva registraciju na sajtu www.nomatterwhatguarantee.com u roku od 14 dana od datuma kupovine da bi bila važeća.

Produženje garancije
Toshiba laptop računari poznati su po pouzdanosti, ali i povrh toga kupcu je omogućeno da koristi povoljnosti 3 godine internacionalne fabričke garancije umesto jedne ili dve godine, što je najčešća praksa na tržištu. Ako često putujete van zemlje, ovo vam je jako korisno i važno.

Slučajna oštećenja
Aktuelni period godine otkriva sve prednosti dodatne garancije za scenarije koje standardna ne pokriva, imajući u vidu sve veću prenosivost i potrebe za nošenjem računara koje prati i povećani rizik od nezgoda. Bilo da korisnik slučajno ispusti svoj laptop na ulici, iznenadi ga gužva u prevozu ili slučajno prospe vrelu kafu po računaru, No Matter What garancija pokriva i takve slučajno nastale štetu zamenom ili popravkom oštećenog uređaja.

Krađa
Ko god koristi laptop na javnim mestima ili putovanjima svestan je rizika od krađe. Ako se i desi, korisnici Toshiba laptopa koji registruju No Matter What garanciju mogu besplatno da dobiju isti model ili model laptopa u istom rangu kakav su već imali.

Spasavanje podataka
Često su laptop računari uređaji za čuvanje i skladištenje ličnih uspomena. Čvrsti diskovi su po pravilu prepuni dragocenih porodičnih fotografija i video zapisa, pa je eventualno otkazivanje čvrstog diska u rangu prave katastrofe. Uz No Matter What garanciju Toshiba menja neispravan čvrsti disk i uradiće sve što je u njenoj moći da spase i povrati vaše izgubljene podatke.

McAfee LiveSafe paket
Toshiba sada nudi i godinu dana besplatne licence za McAfee LiveSafe paket svima koji se registruju za NMW garanciju. To je dodatni nivo zaštite korisničkih podataka i identiteta koji omogućava zaštitu računara od zlonamernih, špijunskih i drugih neželjenih programa. U sklopu McAfee LiveSafe-a su i zaštita od neželjene pošte (anti-spam), kao i roditeljske kontrole, što znači dodatnu sigurnost za porodice.

No Matter What garancija je najbolji dokaz poverenja koje Toshiba ima u sopstvene proizvode – u to da će ostati funkcionalni i pouzdani tokom korišćenja, obezbeđujući korisnicima dodatnu zaštitu od nezgoda ili pretnji sa interneta. Dobar je osećaj kada ste zimi dobro „pokriveni“, šta god da se desi.

Leave a Reply