Početna Broj 184 Nova sezona No Matter What garancije

Nova sezona No Matter What garancije

Uz novi laptop dobro se pokrijte. Ko garantuje da će biti snega? Niko...

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Zima samo što nije, a jedino nam povećana vlaga i hladnoća zasigurno slede. A u pratnji stižu i nepozvani gosti: ¬sve učestaliji kvarovi tehnike, klizavica, padovi i nezgode koje ne štede ni nas, a ni naše pratioce – prenosive računare.

Globalni inovator i tvorac prvog svetskog laptopa, japanska Toshiba, nudi rešenje i za neželjene situacije koje zimsku idilu, prazničnu atmosferu, odmor ili putovanje u inostranstvo često umeju da pretvore u noćnu moru korisnika.

Samsung 50 godina

Uz svaki laptop kupljen u periodu od 1. oktobra ove, do 31. marta 2016. godine, Toshiba promotivno poklanja besplatan paket garancije „No Matter What Guarantee“ uz sve svoje modele iz serija Satellite, Kira i Qosmio. Besplatan i još pojačan.

Sveobuhvatni paket sada sadrži čak pet elemenata koji kupcima obezbeđuju povećanu sigurnost uz novi Toshiba uređaj: počev od produženja standardne fabričke garancije na 3 godine internacionalne garancije, preko već poznate zaštite računara od slučajnog oštećenja, krađe i gubitka podataka u toku prve godine – što je u sklopu No Matter What garancije, do jednogodišnje licence za McAfee LiveSafe softverski paket.

Ponuda je besplatna za kupce iz Srbije do kraja marta 2016. godine i zahteva registraciju na sajtu www.nomatterwhatguarantee.com u roku od 14 dana od datuma kupovine da bi bila važeća.

Produženje garancije
Toshiba laptop računari poznati su po pouzdanosti, ali i povrh toga kupcu je omogućeno da koristi povoljnosti 3 godine internacionalne fabričke garancije umesto jedne ili dve godine, što je najčešća praksa na tržištu. Ako često putujete van zemlje, ovo vam je jako korisno i važno.

Slučajna oštećenja
Aktuelni period godine otkriva sve prednosti dodatne garancije za scenarije koje standardna ne pokriva, imajući u vidu sve veću prenosivost i potrebe za nošenjem računara koje prati i povećani rizik od nezgoda. Bilo da korisnik slučajno ispusti svoj laptop na ulici, iznenadi ga gužva u prevozu ili slučajno prospe vrelu kafu po računaru, No Matter What garancija pokriva i takve slučajno nastale štetu zamenom ili popravkom oštećenog uređaja.

Krađa
Ko god koristi laptop na javnim mestima ili putovanjima svestan je rizika od krađe. Ako se i desi, korisnici Toshiba laptopa koji registruju No Matter What garanciju mogu besplatno da dobiju isti model ili model laptopa u istom rangu kakav su već imali.

Spasavanje podataka
Često su laptop računari uređaji za čuvanje i skladištenje ličnih uspomena. Čvrsti diskovi su po pravilu prepuni dragocenih porodičnih fotografija i video zapisa, pa je eventualno otkazivanje čvrstog diska u rangu prave katastrofe. Uz No Matter What garanciju Toshiba menja neispravan čvrsti disk i uradiće sve što je u njenoj moći da spase i povrati vaše izgubljene podatke.

McAfee LiveSafe paket
Toshiba sada nudi i godinu dana besplatne licence za McAfee LiveSafe paket svima koji se registruju za NMW garanciju. To je dodatni nivo zaštite korisničkih podataka i identiteta koji omogućava zaštitu računara od zlonamernih, špijunskih i drugih neželjenih programa. U sklopu McAfee LiveSafe-a su i zaštita od neželjene pošte (anti-spam), kao i roditeljske kontrole, što znači dodatnu sigurnost za porodice.

No Matter What garancija je najbolji dokaz poverenja koje Toshiba ima u sopstvene proizvode – u to da će ostati funkcionalni i pouzdani tokom korišćenja, obezbeđujući korisnicima dodatnu zaštitu od nezgoda ili pretnji sa interneta. Dobar je osećaj kada ste zimi dobro „pokriveni“, šta god da se desi.

Leave a Reply