Početna Broj 172 Beurer – IFA 2014

Beurer – IFA 2014

Jedan od standardnih IFA izlagača je i nemačka kompanija Beurer. Proizvođač koji će uskoro proslaviti 100 godina postojanja, i ovog puta se predstavio brojnim novitetima. Beurer proizvodi medicinske aparate za kućnu namenu koji se mogu koristiti za negovanje i poboljšanje zdravlja, lepote, ali i kao dopunu raznim medicinskim terapijama. Nama se posebno dopao njihov masažni program, pa ćemo vam sad predstavi tri veoma različita masažera.

ATV & NAUTICA 2020

Beurer FB 35 je masažer stopala. Lepo dizajnirana kadica pruža stopalima šiacu masažu, a poseduje tri funkcije: grejanje vode, vibraciona masaža i masaža mehurićima. Jedna od bitnijih novina i mogućnost aroma terapije uz pomoć aroma filtera koji se lako stavlja i vadi iz kadice po potrebi. Radi lakšeg prenošenja, tu je i zgodna ručka.

beurer-FB35

ATV & NAUTICA 2020

Beurer EM 25 je novina u ponudi nemačkog proizvođača i predstavlja ultra-tanki masažer gluteusne regije. Elektro impulsi se prenose do masažnog mesta putem četiri samolepljive elektrode, a moguće je podesiti intezitet masaže u 15 koraka. Uređaj se napaja preko 3 baterije, a poseduje i korisno automatsko isključenje.

EM25-Front-(1)

Beurer MC 5000 predstavlja vrh ponude kada je reč o masažnim foteljama po kojima je Beurer možda i najpoznatiji većini korisnika. U pitanju je kompletno rešenje za celo telo, tačnije za vrat, leđa, noge i stopala. Dakle, samo treba sesti i prepustiti se, jer MC 5000 poseduje funkciju automatskog skeniranja tela. Na raspolaganju su četiri vrste masaže, kao i tri masažna programa – relaksirajući, osvežavajući i terapeutski. Fotelji je moguće podesiti ugao naslona do potpuno horizontalnog položaja. Naravno, sve je obloženo kvalitetno kožom.

Leave a Reply