Početna Broj 172 Beurer – IFA 2014

Beurer – IFA 2014

Jedan od standardnih IFA izlagača je i nemačka kompanija Beurer. Proizvođač koji će uskoro proslaviti 100 godina postojanja, i ovog puta se predstavio brojnim novitetima. Beurer proizvodi medicinske aparate za kućnu namenu koji se mogu koristiti za negovanje i poboljšanje zdravlja, lepote, ali i kao dopunu raznim medicinskim terapijama. Nama se posebno dopao njihov masažni program, pa ćemo vam sad predstavi tri veoma različita masažera.

Beurer FB 35 je masažer stopala. Lepo dizajnirana kadica pruža stopalima šiacu masažu, a poseduje tri funkcije: grejanje vode, vibraciona masaža i masaža mehurićima. Jedna od bitnijih novina i mogućnost aroma terapije uz pomoć aroma filtera koji se lako stavlja i vadi iz kadice po potrebi. Radi lakšeg prenošenja, tu je i zgodna ručka.

beurer-FB35

Beurer EM 25 je novina u ponudi nemačkog proizvođača i predstavlja ultra-tanki masažer gluteusne regije. Elektro impulsi se prenose do masažnog mesta putem četiri samolepljive elektrode, a moguće je podesiti intezitet masaže u 15 koraka. Uređaj se napaja preko 3 baterije, a poseduje i korisno automatsko isključenje.

EM25-Front-(1)

Beurer MC 5000 predstavlja vrh ponude kada je reč o masažnim foteljama po kojima je Beurer možda i najpoznatiji većini korisnika. U pitanju je kompletno rešenje za celo telo, tačnije za vrat, leđa, noge i stopala. Dakle, samo treba sesti i prepustiti se, jer MC 5000 poseduje funkciju automatskog skeniranja tela. Na raspolaganju su četiri vrste masaže, kao i tri masažna programa – relaksirajući, osvežavajući i terapeutski. Fotelji je moguće podesiti ugao naslona do potpuno horizontalnog položaja. Naravno, sve je obloženo kvalitetno kožom.

Leave a Reply