Početna Broj 172 EISA nagrade – IFA 2014

EISA nagrade – IFA 2014

Proizvodi koji imaju naprednu tehnologiju, najpoželjnije funkcije, ultimativni dizajn, izvrsnu ergonomiju i naravno odličan odnos cena/kvalitet su ušli u uži izbor za nagradu, ali samo su odabrani najbolji

blank
ATV & NAUTICA 2020

Nezavisna Evropska asocijacija za zvuk i sliku svake godine dodeljuje nagrade za proizvode koji snimaju i/ili emituju zvuk i sliku. Bezmalo 50 stručnjaka iz eminentnih magazina širom Evrope glasa za proizvode iz šest grupa: Hi-Fi uređaji, ekrani i projektori za kućni bioskop, fotoaparati, elektronika u kolima, ozvučenje za kućni bioskop i mobilni uređaji.

Mobilni uređaji su pokriveni sa šest malih i kompaktnih proizvoda:

ATV & NAUTICA 2020

Titula najboljeg naprednog mobilnog telefona pripala je LG G3. on je ubedljivo najmanji telefon sa ekranom od 5.5 inča, a prvi je koji uveo QHD rezoluciju u telefone. Kamera ima laserski autofokus za veličanstvenu oštrinu kamere, dok će ljubitelji zvuka ceniti emitovanje u visokoj rezoluciji (192/24) i činjenicu da je zvučnik opremljen pojačalom od 1W.

LG-G3

Huawei Ascend P7 je odneo nagradu za telefon namenjen „širokim narodnim masama“. U izuzetno tankom i kompaktnom kućištu je kompetentan procesor koji izrađuje Huawei. Ekran je FHD od 5 inča. Kamere su od 13 (glavna) i 8 Mpx (prednja), dok softver za obradu slika i filmova sadrži nekoliko finkcija za dodatno ulepšavanje portreta.

HUA_Ascend_P7_black_front

Samsung Galaxy K Zoom je pobedio u konkurenciji za najbolju kameru u telefonu. Njega izdvaja ugrađen optički zum od 10x, CMOS senzor od 20,7 Mpx, što je više nego što nude mnogi fotoaparati. Kvalitet fotki je očekivano dobar, a AMOLED ekran od 4,8 inča ima vrlo dobru čitljivost na suncu.

Leave a Reply