Početna Broj 172 Lenovo – IFA 2014

Lenovo – IFA 2014

Na sajmu smo razgovarali sa Andrew Barrow-om, Consumer product marketing direktorom. Pokazao nam je najzanimljivije proizvode i podelio sa nama tajne uspeha koji Lenovo iz godine u godinu postiže, kako na polju desktop računara, tako i u prodaji mobilnih telefona. Lenovo zauzima prvu poziciju po prodaji računara, a prodaja mobilnih uređaja prevazilazi prodaju računara.

Panasonic TV

intervju

Tech Lifestyle: Koja je Lenovo formula konstantnog uspeha u prodaji desktop računara? Počeli ste u momentu kada je mnogo firmi već odustajalo od proizvodnje!

ATV & NAUTICA 2020

Andrew Barrow: Vođeni smo inovacijama i investiranjem u novitete, a nastavljamo sa razvojem proizvoda. Mislimo da ima još mogućnosti za napredak i povećanje prodaje. U narednom periodu očekujemo veći tržišni udeo. Lagano uvodimo nove tehnologije i inovativan dizajn, koji će nas dodatno izdvojiti od konkurencije.

TL: Da li marketing ima udela u prodaji?

AB: Naš najbolji proizvod je Yoga i kupcima se dosta sviđa. Koncept je jedinstven i lak za reklamiranje. Toliko je dobar da se sam izdvaja iz mase drugih prenosnih računara. Za sada je dostupan u veličinama od 11 i 13 inča, a ako tržište bude tražilo druge dimenzije, moguće je da ćemo ponuditi još neke dijagonale ekrana.

TL: Šta vas razlikuje od konkurencije?

AB: Pratimo kako korisnici koriste naše proizvode i kako mi možemo da unapredimo njihovo iskustvo, kroz mnoštvo inovacija u hardveru i softveru. Svakim novim proizvodom pomeramo granice, što možete videti i na našem štandu na IFA sajmu.

Leave a Reply