Početna Broj 172 Pregled gedžeta – IFA 2014

Pregled gedžeta – IFA 2014

ATV & NAUTICA 2020

Asus ZenWatch
Prvi uređaj od Asus nosive tehnike je došao sa Android wear OS-om. Uz novi sat WI500Q bićete stalno informisani sa svim neophodnim informacijama koje ste prethodno uneli u telefon ili sa informacijama sa društvenih mreža. Klasičnog je i elegantnog dizajna, ima zakrivljen ekran, nema testere, a narukvica je kožna. Ekran je kvadratni, dijagonale 1,63 inča i rezolucije 320×320 tačaka.

Možete da kontroliše kameru sa telefona na koji ste povezani, ima takođe i pametno upravljanje za kontrolu poziva (možete odbiti poziv uz predefinisanu poruku), a može da služi i kao daljinski za prezentacije!

ATV & NAUTICA 2020

Meri vaše kretanje i pređenu razdaljinu, a meri čak i nivo opuštenosti vlasnika! Da ga ne bi zaboravili, prikazuje vam gde je ostao telefon sa kojim je povezan, a istovremeno na telefonu javlja da je sat previše udaljen.

Pokreće ga Snapdragon 400 procesor na 1.2GHz, ima 512 MB RAM-a i 4 GB za skladištenje podataka.

R5sa13JnMTw7Akgc_setting_fff_1_90_end_500

Ultrabook u pravom smislu reči
Asus ZenBook UX305 je novi reper za ultrabook, lagan i čvrst, IPS ekrana od 13.3“ QHD+ rezolucije (3200×1800 tačaka). Tanak je 1,23 cm, težak 1,2kg, a najviše nam je privukao pažnju jer ga pokreće novopredstavljeni Intel Core M procesor u pratnji Intel HD grafike 5300. Memorija za skladištenje podataka je SDD od 256 GB, dok baterija traje do 10 sati. Sav je od aluminijuma i ostavlja izuzetan dojam na korisnika i okruženje oko sebe. Kada se oglasi preko Bang & Olufsen ICEpower zvučnika čućete vanserijski zvuk, dovoljno glasan i bistar da vam ne treba dodatno ozvučenje.

_1

Cellularline puffy
Ćinjenica da sve mlađa populacija koristi tehniku i da deca učestano konzumiraju računare navela je Cellularline da napravi Puffy – futrolu za tablet – da bi dete i tablet bili bezbrižni. U bezbedno jastuče staju tableti od 11 inča. Višebojni Puffy štiti od slušajnih padova, nesmotrenog korišćenja i prljavih ruku. Deluje da je kao stvoren za upotrebu u bazenu, ali to mu nikako nije namena, jer nije vodootporan.

Puffy-Blue

Fresh & Rebel
Jedna od mnogih firmi koja predstavlja BT zvučnike je Fresh & Rebel. Privukli su nas širinom ponude i količinom boja na štandu. Top model je Rockbox RAW: ima pasivan vufer i dva zvučnika od po 5W frekfentnog raspona od 30hz do 18khz i bateriju od 2500 mAh koja traje preko 10 sati. Robusne je građe i otporan na padove. Povezuje se bežično, mada ima i konektore za kablove. Za svaki slučaj ima i mikrofon, ako vam zazvoni telefon.

1rb500-4

Leave a Reply