Početna Broj 172 Pregled potrošačke elektronike – IFA 2014

Pregled potrošačke elektronike – IFA 2014

blank
ATV & NAUTICA ATV

Braun Multiquick 9
Braun je lider u štapnim mikserima. Bežični mikser na bateriju ima implementiranu PowerBell tehnologiju – poseban patent za noževe koji prave inzvanredne rezultate u seckanju. Da bi povećali upotrebnu vrednost štapnog miksera dodati su razni dodaci među kojima su blenderi i seckalice.

MQ940CC_Gruppe

ATV & NAUTICA 2020

LG veš mašina
Nova linija energetski efikasnih LG veš mašina Serije 1 odlikuje TurboWash tehnologija, zahvaljujući kojoj je čitav ciklus pranja gotov za samo 49 minuta. Uz pomoć ove tehnologije, najnovije ekološke LG veš mašine ispunjavaju standarde A+++ -55 odsto. Imaju i NFC tenhologiju za brzo povezivanje i razmenu podataka između smart telefona i LG smart kućnih uređaja. Sada možete preuzimati nove programe za pranje kao što su vuna, nega za bebe i hladno pranje, i aktivirati ih prislanjanjem smart telefona na NFC Tag On simbol, koji se nalazi na veš mašini.

Front-Load_Washing_Machine_(Series_1)1

LG Premium OLED TV
Postolje ukrašeno svetlucajućim kristalima upotpunjeno je brilijantnim, jasnim bojama samo-osvetljujućih piksela OLED televizora. Veoma tanak, dubine samo 4 mm i težine 16 kg, zakrivljeni televizor se uklapa uz brend Swarovski. Sa stilski dizajniranim LG kristalnim postoljem, ergonomično zakrivljeni ekran izgleda kao da lebdi u vazduhu, stvarajući efekat koji pomaže gledaocu da u potpunosti doživi efekat boja i slike. Da bi se napravilo ovo jedinstveno postolje, iskorišćeno je oko 460 svetlucajućih Aurora Borealis kristala, tri različite veličine koji su ručno naneti na samo postolje, praveći od televizora umetničko delo.

S_OLED_TV_2

DeLonghi Autentica i Eletta
Dva aparata za kafu – Autentica i Eletta – su jedinstveni po pravljenju nenadmašnih kapućina. Imaju jedinstven rezervoar za mleko, a pena koja se pravi od nje je i dalje nenadmašna, iako postoji opcija da se napravi kapućino bez pene (?), a nakon pravljenja kafe taster „Clean“ automatski čisti cevčicu koja se priključuje na posudu sa mlekom. Svaki kafe aparat ima grejač šoljica da bi njhova temperatura bila prava, jer nije sve jedno koliko je topla šoljica.

Leave a Reply