Početna Broj 172 SEB – IFA 2014

SEB – IFA 2014

Svetski lider u malim kućnim aparatima, SEB grupa, predstavila je proizvode iz više segmenata, a mi smo odabrali samo najinteresantnije i najelegantnije aparate.

blank
ATV & NAUTICA ATV

Krups EA850B
Lep espreso, impresivan kapućino, uvek sveža i veoma pitka kafa! Pravi se od zrna koja stoje u mlinu na vrhu aparata. Samo što se samelje, i već je u šolji! Pravi i kremastu penu od mleka, direktno iz tetrapaka. Podešavajte i birajte opcije zavisno od toga kakvu kafu želite, svaki put, pre nego što vam EA850B spremi šoljicu savršene kafe, ili ako već znate koja vam je omiljena, sačuvajte je u „favorite“, i pritiskom na jedno dugme napravite svoju kafu. Lako se koristi, jednostavna je za održavanje!

Krups-One-Touch-Cappuccino-Vollautomat-EA850B-Ambiente-(4)

ATV & NAUTICA 2020

Rowenta Silence Force multicyclonic
Revolucija u usisavanju stiže iz Rowente. Postavlja nove standarde u dizajnu, izradi i ergonomiji. Izdvaja 99,97 odsto prašine iz usisanog vazduha, dok su buka i vibracije tokom usisavanja znatno smanjeni. Motor proizvodi zvuk od 69 dB i skoro da nećete biti sigurni da li ste uključili usisivač. Na kraju, čišćenje kanistera za prašinu je veoma lako (ruke će vam ostati čiste).

Rowenta-Silence-Force-Multicyclonic-(1)

Tefal ActiFry Express XL
U želji da isprati zahteve kupaca, Tefal je napravio veliki ActiFry. Sada možete odjednom do 1,5 kg krompira ispržiti vrelim vazduhom za dvadesetak minuta, a po želji dodati samo jednu kašiku ulja. Prošle godine smo testirali „regular“ verziju i bez ulja, i opet smo prste polizali. Jedva čekamo test „velikog brata“. Kažu da je i do 30 odsto brži, a da je hrana jednako ukusna. Poboljšana je unutrašnja aerodinamika i vreo vazduh efikasnije sprema hranu, a ne isušuje je.

Tefal-ActiFry-Express-XL-Ambiente-(2)

Tefal Freemove FV9962
Ako vam smeta kabl tokom peglanja, FV9962 zna kako da vas odobrovolji. Ova pegla ne koristi kabl, a ima sve pogodnosti kao da ga koristi. Zagrevanje ploče traje jednako kratko kao i kod konvencionalnih; kada je spremna, zasvetleće i dati kratak zvučni signal, a na vama je da peglate. Toplota se automatski prilagođava materijalu koji pegla, automatska kontrola pare ispušta do 35 g/min, a po potrebi (pritiskom na taster) ispušta i do 160 g/min. Rezervoar za vodu je od 250 ml – ako previše koristite paru, moraćete češće dopunjavati vodu. Jednako je praktična i za levoruke.

Tefal_FV9962E0

Leave a Reply