Početna Broj 183 Ce&Ha 2015: Top 10

Ce&Ha 2015: Top 10

Panasonic TV

Quadro4
Skuter na četiri točka, usmeren ka modernoj generaciji koja traži visok nivo sigurnosti, kombinovan sa velikim stepenom slobode, performansama i zabavi. Urbana mobilnost na lakom četvorotočkašu kompaktnih dimenzija uz Quadro4 dobija nov način pokreta. Namenjen je široj grupi korisnika, što se i potvrdilo konstantnom gužvom koju je pravio na sajmu.

Hurom
Spori sokovnik koji potpisuje Hurom cedi voće i povrće nežno, tako da zadržava prirodne sastojke i sve hranljive materije; boja namirnica ostaje, ima malo ubačenog vazduha, a stanje ćelijskih zidova je skoro nepromenjeno. Koristi tehniku klasične ručne cediljke, jer istovremeno okreće i presuje. Posle upotrebe sokovnik se pere hladnom vodom, ili u mašini.

ATV & NAUTICA 2020

km3895

Severin James
Multicooker Severin KM 3895 privlači pažnju izgledom, ali i funkcionalnostima. To je 11 u 1 uređaj koji ne samo da kuva, već i secka, pasira, gnječi i meša hranu. Ima i automatski program za kuvanje – na vama je samo da stavite hranu i odaberete kad želite da bude gotova. Štedi vreme i trud, a kuva jednako dobro kao vi.

Sat_Radius14_L40W-C_07_Aug15_Win10screen1

Toshiba Satellite Radius L40W-C
Toshiba je predstavila Satellite Radijus modele, koji mogu da se rotiraju za 360 stepeni i tako postati tablet. Procesori su Intel Core šeste generacije ili AMD A8, grafika integrisana ili dodatna, HDD je SSD, a memorija DDR3. Harman Kardon zvučnici pomažu boljem multimedijalnom iskustvu. Na kraju, ili možda na početku, Toshiba daje garanciju „Bez obzira na sve“ koja pokriva i scenarije krađe i slučajnih oštećenja.

hp_g8z02aa_aba_envy_32_32_ips_1092420

HP Envy 32 c
Veliki ekran sa integrisanim BeatsAudio zvučnicima je super kao glavni monitor na koji možete priključiti laptop. Dijagonala od 32 inča i 1440p rezolucija su za, kako HP kaže Media Display, taman kako treba. Dodatnoj širini doprinose zvučnici koji su postavljeni bočno, a svaki ima po 6W izlazne snage. Uz monitor stiže i daljinski upravljač!

Leave a Reply