Početna Broj 183 Ce&Ha 2015: Top 10

Ce&Ha 2015: Top 10

Panasonic TV

Cooler Master case
MasterCase5 je član nove familije kućišta koje je dobijeno iz revolucionarnog koncepta kompanije Cooler Master – MasterConcept. Cilj je bio dobiti kućište koje pruža korisnicima apsolutnu kontrolu nad izgledom i funkcijama. FreeForm koncept omogućava da svako kućište ima svoju „dušu“, kao i mogućnost lake nadogradnje, umesto kupovine novog kućišta. Osim modela MasterCase 5, tu su još dva modela MasterCase Pro 5 i Maker 5, koji poseduju neke dodatne opcije u odnosu na osnovni MasterCase 5.

Miele H6880 BP
Miele štand je imao postavku aparata koji su radili pod stručnim nadzorom njihovog šefa kuhinje. Svakih malo je bila degustacija njihove saradnje, na evidentnu radost prolaznika. Hit je bila H6880BP mikrotalasna – iz nje su izlazili slatkiši. M Touch kontrole su lake za navigaciju i upravljanje, meni je intuitivan i lako čitljiv, ima 19 operativnih modova, štapić što meri temperaturu hrane je bežičan, imate u memoriji mesta za 20 omiljenih recepata, a na kraju se mikrotalasna sama čisti…

TOP 5 App za bolje pamcenje

EC9700-4

LG 4k OLED 65EC970
Najveći uređaj na LG štandu (ako izuzmemo velike frižidere) je bio televizor zakrivljenog ekrana dijagonale 65 inča. OLED displej je svetleo drugačije, lepše nego što smo navikli, a slika je bila življa. Boje nestvarno jake kao i neverovatni detalji 4k rezolucije su nas ostavile bez daha. Ispred njega je uvek bilo mnoštvo ljudi koji su uživali u emitovanom promo materijalu.

Lenovo Ideacentre Stick 300
Potpuno funkcionalan računar sada staje u štapić, manji od daljinskog upravljača. Lenovo je pokazao šta sve može njihov džepni računar Stick 300. Intel Z3735 pomoću 2 GB RAM i do 32 GB interne memorije operiše sa Windows 8,1 (koji se može unaprediti u W10), a tu je i Office 365 na probnih 90 dana. Čak je stao i jedan mali zvučnik!

1084752

BenQ projektor W7500
Bioskop u kući je postao standard zahvaljujući velikim televizorima, ali projektor daje drugačiju perspektivu na pokretne slike. BenQ W7500 je pod punim svetlima sajma prikazivao filmove, ne ostupajući od zacrtanog kvaliteta. Bili smo impresioniani onim što smo videli, jer više nemamo opravdanje za izbegavanje projektora u kući.

Leave a Reply