Početna Broj 183 Da vaš telefon živi duže – ITG LEVEL fertile i Pro Plus...

Da vaš telefon živi duže – ITG LEVEL fertile i Pro Plus zaštitno staklo

Iz kompanije Patchworks na testiranje smo dobili masku i zaštitno staklo za telefon. Iako u reklami tvrde da ova maska ne povećava dimenzije telefona, ona to itekako čini, pogotovo što smo je testirali na smartfonu iPhone 6 Plus, koji je ionako velikih dimenzija, tako da nas ovo dodatno povećanje nije baš obradovalo. Maska je napravljena od plastike, i mada deluje kao da je gumirana, sa strane ima peskovitu teksturu koja sprečava klizanje telefona iz ruku. Mi smo dobili primerak crne boje, koja se odlično uklapa u SpaceGrey telefon, a postoje još i crvena, siva i zlatna boja. Zbog robustnosti i mekanih delova koji apsorbuju udarce, pri padu će dobro zaštititi telefon od mogućih oštećenja.

Zaštitno staklo koje se nalazi u pakavanju, a može da se kupi i zasebno, zaista je otporno na grebanje. Nismo insistirali na intenzivnim testovima jer smo hteli da telefon koristimo i dalje, ali se zaštita ekrana pokazala kao odlična. Debljine je 0,33 mm, 93,7% je providno, i pri nameštanju je „bubble free“, što znači da nećete dobiti balončiće koji se obično pojavljuju kada se stavlja ovakva vrsta zaštite.

Najbolji telefoni 2019

Iako smo pratili sva uputstva, nije nam uspelo da savršeno zalepimo ovo staklo, a tu možemo da okrivimo kućnog ljubimca čija se dlaka našla ispod stakla. U svakom slučaju, preporučujemo da kada lepite zaštitu, radite to u što sterilnijim uslovima, gde nema vetra niti prolaznika. Staklo lepo i brzo naleže, po specifikacijama štiti od raznih načina grebanja, ali ne štiti od lomljenja ako vam telefon ispadne. Naravno da je ono prvo na udaru, ali ako je udarac jači, nismo sigurni da bi i staklo na telefonu ostalo čitavo. Zato i pored ove zaštite ipak vodite računa o svom ljubimcu.

ITG_Pro_PLUS_iPhone6_patchworksus_6c6664ca-4dbb-40e4-b08f-35e90a28e548_1024x1024

Leave a Reply