Početna Broj 182 Ponovo besplatna Toshiba No Matter What garancija!

Ponovo besplatna Toshiba No Matter What garancija!

Briljantan Toshiba laptop KIRA 107, čiju ste recenziju mogli da pročitate u prošlom broju našeg magazina, navela je i našeg čitaoca na komentar: „Šteta bi bila da se tako lepa i skupa mašina ošteti ili, ne daj bože, ’dobije noge’!“

Logično, takav luksuzan i otmen računar za koji treba izdvojiti dosta novaca – trebalo bi adekvatno osigurati od slučajnih nezgoda poput ispuštanja na pod, ogrebotina, ali i drugih, mnogo grđih neželjnih scenarija koji, bez obzira na klasu i ’pedigre’ ne zaobilaze svet prenosivih uređaja.

TOP 5 App za bolje pamcenje

A odgovor je stigao i brže nego što smo očelivali – proizvođač, Toshiba uz svaki prenosni računar kupljen u periodu od 1. septembra pa do 31. oktobra ove godine, će poklanjati godinu dana besplatne garancije „No Matter What Guarantee“, uz sve modele prenosivih računara!

Poznata i popularna garancija „No Matter What!“ radi upravo to – dodatno štiti laptop šta god da se desi, pokrivajući događaje koje standardna garancija ne pokriva, kao što su nenamerna oštećenja, krađa uređaja ili gubitak podataka. Promotivno je tokom proteklih par godina u Srbiji obnavljana u nekoliko navrata, sve do jeseni prošle godine.

Toshiba je za ovu jesen ponovo pripremila besplatan promotivni paket istog originalnog naziva „No Matter What Guarantee“, koji će investiciju u Toshiba laptop učiniti sigurnijom, a korišćenje računara bezbrižnijim.

Ova prepoznatljiva usluga štiti korisnike od nepredviđenih troškova usled slučajne štete, gubitka podataka sa oštećenog diska, pa čak i krađe računara. U narednih dva meseca biće besplatno dostupna svakome ko kupi Toshiba laptop. Napominjemo ovom prilikom da se korisnicima ova garancija nudi besplatno ukoliko registruju kupljen uređaj na veb-sajtu kompanije Toshiba u roku od 14 dana od dana kupovine. Naravno, i sam proces registracije je besplatan, oduzima par minuta vremena, a NMW garancija tada važi godinu dana od datuma kupovine laptopa.

S obzirom da se najveći broj tehničkih problema ispolji već u prvoj godini korišćenja uređaja, jako je korisna zato što kupce štiti od upravo od nepredviđenih scenarija i dodatnih troškova. Za svaki oštećen laptop sa aktiviranom dodatnom garancijom „No Matter What“, Toshiba kupcima garantuje besplatnu popravku ili potpuno novi uređaj u slučaju da popravka nije moguća.

Dakle, šta god da se desi vašem KIRA laptopu, ali i svakom drugom Toshiba modelu za koji se odlučite, ovo je svakako informacija koja može da vam olakša i ulepša život.

Leave a Reply