Početna Broj 192 8 najboljih i robusnih kvadova!

8 najboljih i robusnih kvadova!

Panasonic TV

2017 Suzuki KingQuad 400 ASi Special Edition

2017-suzuki-kingquad-400-asi-special-edition

Najbolji telefoni 2019

Pogon na četiri točka (4×4) je standardan na ovom Suzuki modelu. Kada je potrebno, on šalje snagu na sva četiri točka radi bolje vuče i stabilnosti, a aktivirate ga sami preko komandi na ručkama volana. Prednji diferencijal održava vozilo stabilnim na teškim terenima tako što sprečava točkove sa malo ili bez kontakta sa podlogom da se uzalud okreću.

Sistem kočenja motorom (EBS) omogućava bezbedno spuštanje niz strme nizbrdice veoma malom brzinom. Prednje vešanje je nezavisno, a hod iznosi 17 cm i napred i nazad.

Ovaj model pogoni četvorotaktni motor od 376 cc sa četiri ventila i vazdušnim hlađenjem. Kompresija mu je 9.0:1, što je nekih 10% manje nego god sportskih ATV vozila. Viša kompresija znači da motor može da uradi više sa manje goriva, što znači veću snagu i manju potrošnju kod motora iste zapremine.

Elektronsko ubrizgavanje goriva čini ovaj motor snažnijim i efikasnijim zbog automatskog podešavanja odgovarajuće mešavine goriva i vazduha, ali nauštrb mehaničke jednostavnosti, što može da dovede do viših troškova održavanja.
KingQuad 400ASi Special Edition ima CVT transmisiju sa 4 brzine i automatskim kvačilom.

Leave a Reply