Početna Broj 192 8 najboljih i robusnih kvadova!

8 najboljih i robusnih kvadova!

Panasonic TV

2017 Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo

2017-kawasaki-brute-force-750-4x4i-eps-camo

Najbolji telefoni 2019

Kawasaki Brute Force 750 4x4i Camo za 2017. godinu pogoni V-twin motor od 749cc. Modeli Brute Force 750 4x4i EPS i EPS Camo imaju režime vožnje sa pogonom na dva ili na četiri točka, a vozač željeni režim može da izabere pritiskom tastera na ručkama. Takođe imaju i varijabilnu kontrolu prednjeg diferencijala koja omogućava da se izabere jačina vuče.

Za nesmetanu dostavu snage zaslužan je Kawasaki Automatic Power-Drive System (KAPS) uz kontinalnu variabilnu transmisiju, koji se stara da uvek ima dovoljno snage i obrtnog momenta da se uspešno obavi postavljeni zadatak. Oba modela poseduju Electric Power Steering (EPS), što olakšava manevrisanje tokom vožnje van puta i smanjuje zamor vozača, omogućavajući mu da duže ostane „u sedlu“. Opremljeni su snažnim prednjim disk-kočnicama i nezavisnim vešanjem koje omogućava put točka od 17cm, što ih čini spremnim za vožnju po teškim terenima.

Ima veoma izdržljiv prtljažnik, a atraktivni šestokraki aluminijumski točkovi dodatno doprinose njegovom robusnom izgledu.

Leave a Reply