Početna Broj 192 8 najboljih i robusnih kvadova!

8 najboljih i robusnih kvadova!

Panasonic TV

2017 Honda FourTrax Foreman Rubicon 4×4 Automatic DCT EPS Deluxe

2017-honda-fourtrax-foreman-rubicon-4x4-automatic-dcwt-eps-deluxe

TOP 5 App za bolje pamcenje

Hondini Rubicon modeli za 2017. možda izgledaju slično, ali nude širok raspon opcija: automatski DCT ili ručna transmisija, standardno ili asistirano upravljanje, i deluxe verzije koje imaju aluminijumske točkove i crvene amortizere. Svi modeli imaju iste, odlične, motore, šasije, disk-kočnice i nezavisno zadnje vešanje, kao i završnu obradu, inovaciju i posvećenost detaljima koje samo Honda može da ponudi.

Honda FourTrax Foreman Rubicon je premijum ATV model koji naglasak stavlja na komfor vozača.
Svi Rubicon modeli koriste isti motor klase 500 – izdržljiv, proveren i efikasan. Možete da birate između dve opcije prenosa: konvencionalni ATV menjač koji Rubicon čini jedinim ATV modelima na tržištu sa ručnim menjačem i nezavisnim zadnjim vešanjem, i revolucionarni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom.

Nezavisno zadnje vešanje (IRS) vam, pored udobnosti, pruža i samopouzdanje neophodno da savladate teške terene, dajući odličnu vuču po neravnom tlu.

Koji god od Rubicon modela da izaberete, jedno je sigurno – jedini razlog zbog kojeg ćete želeti da stanete jeste da dopunite rezervoar.

Leave a Reply