Početna Broj 192 8 najboljih i robusnih kvadova!

8 najboljih i robusnih kvadova!

Panasonic TV

2017 Can-Am Maverick X3

2017-can-am-maverick-x3-preview-copy

TOP 5 App za bolje pamcenje

Novi Maverick X3 kompanije Can-Am nudi neke karakteristike koje do sada nisu viđene na tržištu UTV vozila. Inženjeri ove kompanije su uzeli platformu pustinjskog vozila i dodatno je unapredili. Sa neverovatnim hodom zadnjih točkova od čak 61cm, ovaj model je klasa za sebe kada je u pitanju kretanje po teškim terenima. Hod prednjih točkova je oko 56cm, rastojanje od zemlje je 38cm, a u kombinaciji sa masivnim FOX amortizerima, Maverick je spreman za ozbiljna takmičenja.

Svi znamo da je u pustinji dobro imati na raspolaganju dodatnu snagu, ali dobiti 154KS iz motora od 900cc pri 7500 obrtaja je vredno pažnje. Redni trocilindarski Rotax motor ovu snagu daje uz pomoć, takođe Rotax-ovog, turbo-punjača. Njemu pomaže i Can-Am QRS-X CVT transmisija, koja dodatno eliminiše „rupe“ koje se javljaju kod nekih turbo motora.

Ukupno gledano, Can-Am je dosegao potpuno nove nivoe u svojoj ponudi i privlači pažnju svih poznavalaca tržišta. Snaga i vešanje kod ovih vozila se povećavaju geometrijskom progresijom, i biće zanimljivo videti gde ćemo biti za pet godina.

Leave a Reply