Početna Broj 192 8 najboljih i robusnih kvadova!

8 najboljih i robusnih kvadova!

Panasonic TV

2017 Can-Am Outlander 6×6 650 DPS

2017-can-am-outlander-6x6-650-dps

TOP 5 App za bolje pamcenje

Što je teži teren, to se bolje vide karakteristike modela Outlander 6×6 XT. On postavlja nove standarde u ovom segmentu, stižući do ranije neosvojivih destinacija. Vodom hlađeni Rotax 1000 V-Twin motor od 82 KS ima četiri ventila po cilindru i jednu bregastu osovinu u glavi, dajući odlične performanse po pitanju snage, pouzdanosti i efikasnosti. Sistem prenosa pod nazivom Continuously Variable Transmission (CVT) ima ekstra-niski režim L koji omogućava kretanje pri dodatnom opterećenju.

Sistem upravljanja Dynamic Power Steering (DPS) ima tri režima i nudi vozaču pomoć pri upravljanju prilagođavajući nivo pomoći brzini vozila. Pri manjim brzinama, pomoć je veća, i obrnuto. Uz to, moguć je izbor između tri režima rada u skladu sa željama vozača.
U situacijama kada je potrebna optimalna vuča i najveći mogući kontakt sa podlogom, Outlander 6×6 nudi rad u režimima 4×6 i 6×6. Kada se izabere 6×6, sistem prenosi snagu sa prednjeg točka koji proklizava na suprotni točak koji ima bolju vuču, pri čemu ga ne sputavaju ograničavači brzine ili broja obrtaja. U režimu 4×6, vuču obezbeđuju sva četiri zadnja točka.

Jedinstveni prtljažnik sa dva nivoa ima kapacitet od 318 kg, a njegove bočne ploče vam omogućavaju da za samo nekoliko sekundi napravite veliku ravnu ploču.

Leave a Reply