Početna Broj 192 8 najboljih i robusnih kvadova!

8 najboljih i robusnih kvadova!

Panasonic TV

2017 Arctic Cat Alterra 500 TRV

alterratrv500_red_2016_w 

TOP 5 App za bolje pamcenje

Nova Arctic Cat Alterra 500 TRV za 2017. godinu je prvi od 4 potpuno nova touring ATV modela serije Altera namenjena za jednog ili dva putnika. Model 500 TRV je kombinacija nove Altera šasije i TRV karakteristika.

Kompanija Arctic Cat je bila pionir na polju vozila za 2 osobe, i novi TRV nastavlja tu tradiciju svojom produženom šasijom na kojoj su i novo, veoma udobno sedište za dvoje, nove ergonomske drške i izdignuti držači za noge za suvozača.
Među novitetima na TRV platformi su i dvostruke prednje kuke za vučenje, dvostruki halogeni farovi i dvostruka zadnja LED svetla, a tu su i novi prednji i zadnji prtljažnici sa čeličnim ojačanjima.

TRV šasija ima dvostruko A- Arm prednje i zadnje vešanje sa rastojanjem od zemlje od 28 cm, pa bez problema možete da vozite i po teškim terenima.

Za pogon modela 500 TRV zadužen je vodom hlađeni EFI motor zapremine 443cc, koji u kombinaciji sa Duramatic automatskom transmisijom obezbeđuje tečnu isporuku snage koja vam daje dovoljno samopouzdanja da se otisnete kuda god vas put odnese.
Pomoć pri upravljanju obezbeđuje sistem Variable Assist Electronic Power Steering (EPS), koji značajno umanjuje snagu potrebnu za upravljanje u režimu 4WD.

Ukoliko putujete sami, suvozačko sedište se lako skida, a može da se zameni i dodatnim prtljažnikom. Od ostalih karakteristika, tu su hidraulične disk-kočnice, veliki rezervoar kapaciteta 20 litara i izdržljiva plastična donja zaštitna ploča duž celog vozila.

Leave a Reply