Početna Broj 192 A3 – BUDUĆNOST U RETROVIZORU

A3 – BUDUĆNOST U RETROVIZORU

Zašto engleska princeza Kate Middleton vozi baš ovaj automobil?

blank
ATV & NAUTICA ATV

Audi je poslednjih nekoliko decenija briljirao svojim kombinacijama jedinstvenog dizajna i napredne tehnologije. Ono što novi A3 čini posebnim jeste što neke od vrhunskih inovacija više nisu samo privilegija luksuznih i skupih modela. Ono što će biti posebno zanimljivo srpskim vozačima jeste da neke recenzije ovog modela novi A3 opisuju kao „Golf u Hugo Boss jakni“. S obzirom na renome i popularnost Volksvagenovog brenda u Srbiji, izgleda da A3 ima ozbiljnu šansu da postane najpoželjniji automobil „u Srba“.

Ako vam moćna tornado linija koja se proteže ivicom prozora ne oduzme dah, ili to ne učine kompleksna LED Matrix i nova trodimenzionalna zadnja svetla, kada uđete u njega moraćete da izađete i uverite se da ste zaista ušli u A3. Jer u drugim automobilima kompakt klase definitivno nećete zateći ono što on nudi.

ATV & NAUTICA ATV

Prostorom ispred vozača apsolutno dominira virtuelni kokpit, koji je i dalje jedinstvena inovacija ovog proizvođača automobila. Vozač po sopstvenom izboru odlučuje da li će ispred sebe da ima virtuelnu komandnu tablu sa svim neophodnim informacijama o radu automobila ili će da prebaci na navigacijsku mapu puta koja pored pravca vozača upozorava i na sve probleme na putu.

Leave a Reply