Početna Broj 192 Best Buy izbor – Halo za groš

Best Buy izbor – Halo za groš

I ove godine smo sa rafova domaćih prodavnica skinuli najjeftinije modele mobilnih telefona i testirali ih kako bismo vam olakšali potragu za novim „štedišom“

Panasonic TV

Ponuda pametnih telefona u tzv. nižoj klasi ove godine je bolja nego ikad, i to ne samo kada je reč o broju dostupnih uređaja. Raznovrsnost modela sa „best buy“ etiketom ogleda se i u širokom rasponu njihovih funkcija i performansi, koje u mnogim slučajevima prevazilaze i očekivanja zahtevnih korisnika. Naime, trend poboljšanja low-budget telefona je smanjio nekada veliki jaz između najskupljih i najjeftinijih telefona do te mere da se kupovina skupocenih uređaja sve češće podvrgava zdravorazumskoj proceni.

Dok se high-end modeli takmiče poboljšavanjem postojećih i uvođenjem novih (ne)potrebnih funkcija, u nižoj klasi proizvođači su fokusirani na unapređenje korisničkog iskustva, kvalitet izrade i potrebne i korisne funkcije čiju vrednost korisnik prepoznaje onog trenutka kad uzme telefon u ruku. Danas zaista nije potrebno potrošiti mnogo novca da bi se dobio kvalitetan telefon, bilo da će se on koristiti samo za razgovore i razmenu tekstualnih poruka, upravljanje nalozima na društvenim mrežama, pregledanje interneta ili igranje.

ATV & NAUTICA 2020

Pored poznatih imena, u ovom segmentu se poslednjih meseci probilo nekoliko novih proizvođača koji su od samog početka zauzeli jasan kurs i naprečac osvojili simpatije publike. Predstavljamo vam izbor 20+ modela koji će, po našem mišljenju, opravdati svaki uloženi dinar.

Kao donju granicu za nabavku novog smartfona odredili smo svima omiljenu cifru od 100 evra. Za one koji su spremni da odvoje ovoliko ili pedesetak evra više, izabrali smo osam modela. Više o njima na sledećoj strani…

Leave a Reply