Početna Broj 192 BMW R nineT Scrambler – Vožnja bez pravila

BMW R nineT Scrambler – Vožnja bez pravila

Zahtevan je za vožnju, ali ćete uživati u svakom momentu

Panasonic TV

Iskren. Neukroćen. Sa vazdušnim hlađenjem.
Osetite vetar, nagnite se u svakoj krivini i doživite slobodu sa svakim metrom koji pređete – BMW R nineT Scrambler vam omogućava da radite ono što volite. Čvrst, nekonvencionalan, prkosi uvreženim standardima, ide kuda god vi poželite. Napravljen za one sa istinskim karakterom, koji žele da njihov motocikl bude čist, minimalističan i da krši sva pravila.

Vidite, čujte, osetite.
Jedinstveni zvuk modela R nineT Scrambler odmah privlači pažnju. Klasičan bokser motor od 1200 ccm i njegov visoko postavljeni dvojni prigušivač daju ovom motociklu moćan pogon i obezbeđuju da se njegov „glas“ čuje.
U poređenju sa modelom R nineT, drške volana su postavljene više, a promenjen je i položaj njegovog udobnog sedišta. To obezbeđuje pozdan, ali opušten položaj sedenja za svakog vozača. U kombinaciji sa nešto dužim hodom opruge, sa lakom ćete preći preko svih neravnina.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Još jedan snažan vizuelni detalj je sedište koje izgleda kao da je od kože. Ono je nepromočivo, sa visokim kvalitetom završne obrade pri čemu je naglasak stavljen na autentičnu površinu i dizajn. Stoga nošenje odeće kao što su npr. tamne farmerke može da ostavi fleke na sedištu. Ali ovakvo menjanje boje i ova vrsta vizuelnih efekata su dobrodošli kao neka vrsta patine, i ne smatraju se defektom.

Tipičan Scrambler. Tipičan BMW motocikl. Model R nineT Scrambler dostiže najviši nivo po pitanju bezbednosti, pouzdanosti i kvaliteta. ABS i ASC su deo standardne opreme i staraju se o vašoj bezbednosti. Vožnja bez pravila. Izrazite svoj stav uz R nineT Scrambler.

Leave a Reply