Početna Broj 192 IFA HOME – IFA 2016

IFA HOME – IFA 2016

blank
ATV & NAUTICA 2020

Luksuzni dizajn za savremene kuhinje

aeg_maxisense-pure-flex-3

ATV & NAUTICA 2020

Čiste, elegantne linije bez napadnih detalja – to je ono što čini savršenu savremenu kuhinju. Svojom minimalističkom elegancijom, štednjak sa ravnom pločom AEG Maxi Sense Pure Flex iz novog AEG Mastery asortimana zadovoljava najviše stilističke zahteve i može savršeno da se integriše u svaku vrhunsku kuhinju.

U mnogim domovima kuhinja predstavlja centralni deo. Stoga osim funkcionalnosti, kuhinjski uređaji sada moraju da zadovolje i sve veće zahteve po pitanju dizajna. Svojom visokokvalitetnom završnom obradom AEG MaxiSense Pure Flex unosi sofisticiranost u svaku kuhinju. Ova minimalistička ravna ploča ima sjajnu crnu površinu koju ne narušavaju nikakva komandna dugmad, i može bez problema da se integriše sa vašom kuhinjom, stvarajući čistu i otmenu atmosferu. Crveni LED komandni tasteri i površine za kuvanje postaju vidljivi tek kada uključite uređaj.

AEG MaxiSense Pure Flex se sastoji od četiri sektora koji mogu da se spoje u jednu veliku zonu za kuvanje, zahvaljujući tehnologiji FlexiBridge. Na njoj možete da koristite nekoliko sudova odjednom, ili da koristite jedan veliki sud.

Pored toga, ovaj uređaj ima i sistem za prepoznavanje sudova, funkciju „stop & go” za kratke prekide u kuvanju, standarde za bezbednost dece i razne funkcije tajmera.

Leave a Reply