Početna Broj 192 Miele – Nemačka preciznost – IFA 2016

Miele – Nemačka preciznost – IFA 2016

blank
ATV & NAUTICA ATV

Prvi usisivač bez vrećice kompanije Miele

2016-084_01

ATV & NAUTICA ATV

Odlični rezultati čišćenja i veoma pogodan i higijenski način za pražnjenje posude za sakupljanje prašine – ovo su važnije prednosti modela Blizzard CX1. Uz to, ovaj prvi usisivač bez vrećice u asortimanu kompanije Miele ima dobru zaštitu od buke. Tome treba dodati poslovični kvalitet Miele proizvoda i mnoštvo inteligentnih detalja koje ne možete da pronađete nigde drugde.

Kako da ispraznite posudu za prašinu, a da se ne podigne čitav oblak prašine? To je moguće jedino ako su sitne čestice prašine filtrirane tokom usisavanja. Blizzard CX1 ima naročito efikasno filtriranje finih čestica prašine, što omogućava higijensko rukovanje. U prvoj fazi filtriranja, grube čestice se odvajaju od prašine. Prašinu kasnije zadržava fini filter Gore CleanStream.

On je smešten u zasebnu pregradu i ne utiče na proces čišćenja posude za prašinu. Ovaj filter ima i funkciju samo-čišćenja koju kontroliše senzor, i sve što je potrebno jeste da jednom ili dvaput godišnje operete pregradu za filter, i to kada vas senzor na to podseti. Kao rezultat toga, a i načina na koji su sve komponente dizajnirane, znatno se smanjuje mogućnost direktnog dodira sa prašinom.
U trećoj fazi filtriranja, Blizzard CX1 je opremljen HEPA filterom koji zadržava čak i najmanje čestice i alergene, što znači da je vazduh koji izlazi iz usisivača čistiji od ostalog vazduha u prostoriji. Ovim filterima nije potrebno održavanje, a obično traju duže nego sam uređaj.

Kao i ostali usisivači kompanije Miele, Blizzard je testiran da traje 20 godina na primeru 45 minuta usisavanja nedeljno.

Leave a Reply