Početna Broj 192 Samsung – Odmeren broj noviteta – IFA 2016

Samsung – Odmeren broj noviteta – IFA 2016

blank
ATV & NAUTICA 2020

Samsung Gear S3 – nastavak digitalizacije analognog

slika

ATV & NAUTICA ATV

Najnoviji sat iz Samsung fabrike ima nekoliko novih funkcija i klasičniji dizajn. Naime, nakon prošlogodišnje moderne varijante, S3 se vraća oprobanom izgledu sata. I dalje su dve varijante – frontier i classic – kako bi izašli u susret i ljubiteljima klasičnih i modernih ideja o izgledu sata. S3 donosi GPS, vodootpornost (IP68), mobilno plaćanje, LTE konekciju i razgovore. Narukvica je ovog puta standardna, širine 22 mm i korisnici će moći da je menjaju sa bilo kojom drugom. Ekran je SAMOLED sa Always on displej funkcijom, a štiti ga gorilla glass.

Televizija redefinisana quantum dot tehnologijom

dsc_0259

Samsung je otkrio novi Quantum dot televizor KS9800, sa ekranom od 88-inča, koji nudi vrhunski kvalitet slike i kao i svi Samsungovi SUHD televizori, ekran koji može da proizvede i do milijardu boja. Samsung sada nudi najveći izbor SUHD televizora u Evropi, u 19 veličina od 43” do 88”, koristeći bezgraničnu fleksibilnost Quantum dot tehnologije u smislu veličine i definisanosti ekrana. Veliko poverenje kompanije u pouzdanost Qantum dot tehnologije, potvrđuje i desetogodišnja garancija za SUHD televizore sa Quantum dot ekranima.

Samsung je takođe prikazao mogućnosti pametnog daljinskog upravljača, koji korisnicima omogućava lako upravljanje svim njihovim konektovanim uređajima. Pametni daljinski može da auto-detektuje sve eksterne uređaje konektovane na televizor, i da korisnicima olakša prebacivanje s jednog na drugi uređaj i njihovo korišćenje bez muke oko nalaženja pravog daljinskog upravljača.

Leave a Reply