Početna Broj 199 TEST: HP Spectre 13 x360

TEST: HP Spectre 13 x360

Budućnost laptop računara je već stigla

Panasonic TV

Danas se od laptopa očekuje više. Autonomija, funkcionalnost, brzina – sve to mora biti bolje nego ranije, da bi kupac dobio ono šta je zamislio. Opet, pakovanje mora biti manje. Slično kao japanski kanister od 20 litara u kutiji šibica. Kako sve to upakovati u celinu? HP je ponudio rešenje u vidu laptopa koji može biti i tablet. Nije mnogo težak ni veliki, a opremljen je jakim procesorom. Da li je dobitna kombinacija? Zavisi od vaših potreba, no hajde da vidimo na čemu smo sa Spectre 13 x360…

Pomalo Bondovski, Džejms Bondovski, Spectre izgledom najavljuje ozbiljne performanse. Korišćeni materijali takođe obećavaju da se radi o mašini spremnoj za svaki izazov. Mi smo ga koristili na poslovnom putu, daleko od radnog stola i punjača. Verni drugar za pomeranje kursora je barem 20 odsto zapremine tananog ultrabooka, te smo ga ostavili na kancelarijskom stolu.

ATV & NAUTICA 2020

High-end trinaestica u „divljini“ ume da uhvati tuđe poglede, ali to njemu, kao vrsnom predatoru, uopšte ne smeta, niti ga dotiče. Metalno kućište ima gumene nogice radi čvrstog ležanja na stolu, ili u krilu ako ih makar malo dotičete. S obzirom na dimenzije x360, sigurno ćete lako naći podlogu za njega. Rotiranje ekrana zahteva dve ruke. Šarke čvrsto drže obe strane, što je dobro, jer se neće desiti da se ekran pomeri ako malo zatresete računar.

Leave a Reply