Početna Tech Choice Best Buy TEST: Jabra Sport Pace – Slušalice koje mogu da izdrže svaki trening

TEST: Jabra Sport Pace – Slušalice koje mogu da izdrže svaki trening

Sportske slušalice iz Jabra fabrike sa jakim basom, napravljene tako da izdrže svaki vaš trening

Panasonic TV

Jabra Sport Pace su Bluetooth slušalice čije korišćenje je u porastu, kao i sportskih aplikacija, a Jabra je na prvim linijama već neko vreme. Sport Pace i Sport Pulse koriste istu besplatnu aplikaciju dizajniranu da vam pomogne. Slušalice su bezbedne za upotrebu, i u uslovima najstrožije rutine, sa veoma pojačanim basom koji može da bude motivator za mnoge vežbače.

Slušalice su naoružane reflektujućim kablom koji kod korisnika ide oko vrata – kabl je osim otpornosti na vodu i prašinu moguće naći u više boja – plavoj, žutoj, crvenoj. U samom pakovanju je dostupan dodatak za fiksiranje kabla, dok i same slušalice imaju deo koji ih drži čvrsto u ušima korisnika tokom rada. Na kablu, kao i kod Sport Pulse modela postoji deo sa tri tastera – tasteri za pojačavanje/smanjivanje jačine zvuka i glavni taster – multifunkcionalno dugme, sa opcijama za reprodukciju i vođenje razgovora. Upravljanje slušalicama je jednostavno, na levoj slušalici postoje LED diodice za obaveštenja da li su slušalice uključene, da li su prazne ili pak pune…Uz ovo, Jabrina politika sa glasovnim obaveštenjima o najbitnijim stvarima tokom korišćenja slušalica, važi i kod ovog modela. Jabra Sport Pace kao i kod Sport Pulse modela nudi vek baterije od oko 5 sati rada, s tim što ćete ovaj vek produžiti u slučaju da je zvuk kroz slušalice slabiji.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Taster na levoj slušalici pokreće i upravlja Jabra Sport aplikacijom – dostupnom i za Android i za iOS, koja se jednostavno instalira i pokreće. Aplikacijom je moguće i pristupiti muzičkoj biblioteci vašeg telefona, da bi vam ponudili odličnu podlogu za trening. Na slušalici takođe postoji USB priključak za punjenje slušalica, kabl za punjenje možete naći u pakovanju, dok za razliku od Sport Pulse modela u pakovanju Sport Pace modela ne može se naći torbica odnosno futrola za nošenje sparing drugara.

Zvuk je kao kod Pulse modela odličan, bas još bolji i izraženiji, i svakako su u onome čemu su prvobitno namenjene dobre i zaslužuju pažnju.

Ako uživate u sportskom načinu života, a uz to volite i da slušate muziku, Jabra Sport Pace slušalice su za vas. Nude odličan kvalitet zvuka, udobnost nošenja, pratioca u treningu i mogućnost vođenja razgovora.

Jabra Sport Pace Bluetooth:
• Baterija: Razgovor do pet sati / stand by do pet dana
• Punjenje: micro USB, kabl za punjenje u pakovanju
• Bluetooth: verzija 4.1
• Brzo punjenje: 15 minuta punjenja obezbeđuje sat vremena rada
• Muzika: slušalice reprodukuju muziku, i kontrole na slušalicama mogu da se koriste za upravljanje muzičkim plejerom.
• Glasovna uputstva i vodič (za uparivanje, povezivanje i status baterije)
• Težina: 22 g
Cena: 13,900 RSD
www.pametniuređaji.com

Leave a Reply