Početna Broj 192 Test: Panasonic Viera 50DX730E – Spreman za budućnost

Test: Panasonic Viera 50DX730E – Spreman za budućnost

Panasonic 50DX730E je pravi favorit iz senke kada pričamo o top modelima

blank
ATV & NAUTICA 2020

Plus
+ kvalitet izrade i ekrana
+ brzina u radu
Minus
– dizajn daljinskog
– broj aplikacija

Poslednjih nekoliko godina svedoci smo „tektonskih poremećaja“ na tržištu televizora. Nekih čuvenih brendova više uopšte nema, neki su prodali svoja imena drugim proizvođačima, a neki su prestali sa proizvodnjom modela po kojima su bili prepoznatljivi i lideri u klasi. Među ove poslednje možemo svrstati i japanskog giganta, Panasonic. Njihovi plasma TV aparati su bili reper, ali kako je ta tehnologija izgubila bitku protiv (O)LED-a, tako su i plazme nestajale. Međutim, Panasonic je preživeo. I ne samo da je preživeo već u svom Viera portfoliju ima modele koji bez problema mogu da se takmiče na prilično živahnom TV tržištu.

ATV & NAUTICA 2020

Aktuelni TV portfolio ovog japanskog giganta smo vam nedavno predstavili. Akcenat je dat, kako vrhunskom ekranu, tako i modernom, minimalističkom dizajnu, koji se lako uklapa sa bilo kojim dnevnim boravkom.

Sada vam predstavljamo jedan konkretan model iz ponude za 2016. U pitanju je model Panasonic 50DX730. Ovo je pripadnik više klase što se može videti već na prvi pogled. Super tanki (samo 7mm) metalni okvir 50-inčnog ekrana odaje utisak te visoke klase, baš kao i trougaone metalne nožice, koje su jedna od stvari po kojima se izdvaja ovaj model. Naime, njih je moguće postaviti na dva načina – sa unutrašnje i spoljašnje strane. Osim estetske, tu je i praktična uloga ovog rešenja. Naime, u slučaju da vam je komoda za TV kraća od jednog metra, kupovinom ovog televizora, čija je širina 110 cm, svakako nećete morati da kupite nov komad nameštaja već ćete nožice montirati sa unutrašnje strane.

Leave a Reply