Početna Broj 199 TEST: Samsung Galaxy Note 8 – Demonstracija sile

TEST: Samsung Galaxy Note 8 – Demonstracija sile

Željno očekivani Note 8, kao i njegovi prethodnici, sublimira sve tehnološke novotarije u mobilnoj industriji i predstavlja telefon kakav se poželeti može. I da, ovo je prvi high-end Samsung sa dve SIM kartice…

Panasonic TV

Pametni telefoni iz serije Galaxy Note tokom poslednjih nekoliko godina postali su neka vrsta Samsungovog benčmarka, proizvodi koji nude apsolutno najbolja savremena rešenja iz domena mobilnih tehnologija. Najvažnije razlike u odnosu na seriju Galaxy S, koju i danas neki pogrešno smatraju perjanicom Samsungove ponude, su veći ekran i specijalizovana S-Pen olovka kao element upravljačkog interfejsa. Doduše, u poslednje vreme, tačnije od modela S6 Edge+ Koreanci dodatno fragmentišu i S seriju, nudeći više varijanti telefona sa različitom veličinom ekrana, smanjujući tako jaz između S i Note uređaja.

Svakako ne treba zaboraviti ni ozbiljan udarac koji je Note porodica pretrpela zbog loše rešenog napajanja u modelu Note 7, zbog koga bi mnogi proizvođači verovatno bacili peškir u ring i napustili razvoj brenda. Ipak, Samsung je mogao da računa na armiju lojalista koja je Note 8 prosto razgrabila još u pretprodaji, potvrđujući da za ovaj brend nema nikakvih egzistencijalnih pretnji. To je svakako dobra vest, budući da nam novi Note donosi pregršt lepih iznenađenja.

ATV & NAUTICA 2020

Leave a Reply