Početna Broj 172 Daleko više od mikrotalasne – Samsung MC28H5135CK

Daleko više od mikrotalasne – Samsung MC28H5135CK

Sve što su mogli da stave u jednu mikrotalasnu, inženjeri Samsunga su stavili u ovaj model

blank
ATV & NAUTICA ATV

Iako je izraz „više od…“ toliko puta upotrebljen, i dalje na najsažetiji način može opisati koliko je neki proizvod svestraniji od svoje osnovne namene. Kada pričamo o mikrotalasnim pećnicima, šta je to „više“? U slučaju nove Samsungove perjanice, modela „glomaznog“ naziva MC28H5135CK, to znači da osim mikrotalasa, u spremanju hrane učestvuju i konvencionalni i gril grejači. Pored grilovanja mesa, što smo svakako probali, pećnicu smo testirali i u pogledu nekih za mikrotalasnu nestandardnih karakteristika, poput pravljenja pomfrita uz pomoć Slim Fry tehnologije kruženja vrelog vazduha, ili čak pravljenja kiselog mleka.

Sâma pećnica je moderno dizajnirana, napravljena od kvalitetne plastike sa poluprovidnom elementima, poput ručke na vratima i navigacionim točkićem. Sve to uređaju daje utisak ekskluzivnosti, što on sa svim svojim karakteristikama svakako zaslužuje. Pored pomenutih jela, tu je još petnaestak predefinisanih recepata, grupisanih u nekoliko kategorija, od kojih je nama najzanimljivija „Healthy Cooking“, tj. zdravo kuvanje. Dobijena jela su savršeno skuvana zahvaljujući i ugrađenom senzoru vlažnosti, koji prati nivo vode u namirnicama u toku kuvanja.

ATV & NAUTICA ATV

Još jedna bitna karakteristika je i keramička unutrašnjost. Osim što omogućava lako čišćenje, ona ima i antibakterijsku komponentu, a i otporna je na ogrebotine, što proizvodu obezbeđuje dugotrajanost.

sg_MC28H5135CK-SP_002_Front-Open_black

Kako je u pitanju najbolje što Samsung nudi u ovom segmentu, dimenzije (i unutrašnje i spoljašnje) su povećane u odnosu na standardne modele. One se mogu iskoristiti na najbolji mogući način prilikom spremanja jela bez mikrotalasa, kada je moguće isključiti okretanje rotacione ploče kako bi se ceo unutrašnji prostor iskoristio za jela koja se nalaze u većim četvrtastim posudama. Ovde treba pomenuti i jedinu njenu moguću manu, a tu su upravo njene dimenzije, koje u manjim kuhinjama mogu predstavljati problem.

Samsung MC28H5135CK predstavlja jednu od najnaprednijih mikrotalasnih pećnica na tržištu, koja će svojim funkcijama zaista oduševiti, odnosno oduševljavati svoje korisnike.

Samsung MC28H5135CK
Snaga: 1.600W
Kapacitet: 26 l
Sistem: mikrotalasni, konvencioni, gril grejači
Predefinisana jela: 15
Dodatno: predzagrevanje, automatsko kuvanje
Displej: LED
Dimenzije: 517x310x475 mm
Cena: 26.999 RSD
www.samsung.rs

Leave a Reply