Početna Broj 174 Džepna memorija za gejmere – Kingston HyperX Fury 16 GB

Džepna memorija za gejmere – Kingston HyperX Fury 16 GB

Atraktivno dizajnirani USB fleš disk

Panasonic TV

Kompanija Kingston ima sve veći fokus na gejming orijentisano tržište, a pored standardnih HyperX modela koji važe za vrh ponude, sada je tu i Fury gama proizvoda. Proizvodi iz ove serije nude fenomenalan odnos cene i performansi, a kao i ciljnu grupu ima gejmere plićeg džepa.

Agresivno dizajniran sa opcijom od nekoliko kolornih šema i gumiranim kućištem, Fury fleš disk će postati instant prepoznatljiv svakom igraču koji drži do sebe. Jednostavno, Kingston je pogodio ciljnu grupu kojoj treba izdržljiv fleš sa odgovarajućim izgledom i može da se kaže da su napravili pun pogodak. Ovaj disk se oslanja na moderne tehnologije i ide u korak sa aktuelnim trendovima. Koristi potencijal USB 3.0 interfejsa, a brzina čitanja je deklarisana na 90 MB/s što je pristojna vrednost. Sa druge strane, pomalo smo ostali razočarani brzinom upisa od svega 30 MB/s što jedva prelazi vrednosti USB 2.0 standarda. U našem slučaju to i nije tako strašno, jer testirani model ima kapacitet od 16 GB. Sa druge strane, ne bismo voleli da moramo da popunjavamo najveću varijantu od 64 GB, jer bi to potrajalo.

ATV & NAUTICA 2020

Na kraju, sa povoljnom cenom Kingston HyperX Fury je odličan izbor sa svakog korisnika kome velike brzine upisa nisu apsolutni imperativ prilikom kupovine.

res_f26f467db9cbcce955c8bbc63c516f7e

Kingston HyperX Fury 16 GB
Kapacitet: 16 GB
Dimensions: 60.2 x 21.4 x 9.8 mm
Garancija: 5 godina
Cena: 20 EUR
www.kingston.com

Leave a Reply