Početna Broj 170 Fitnes narukvice

Fitnes narukvice

blank
ATV & NAUTICA ATV

Posle nekoliko testiranih narukvica, došli smo do zaključka da svaka zahteva da unesete visinu, težinu i godine kako bi mogla da personalizuje vaše dnevne aktivnosti i zada vam dnevne ciljeve. Sve narukvice se povezuju sa telefonom putem bežične veze ili Bluetootha, koji mora biti 4.0. Neke narukvice podržavaju sve operativne sisteme, ali to moraju biti najnovije verzije Androida, iOS-a i Windowsa. Sve ove narukvice mogu biti, kako ih hvale, vaš lični trener, ali više „lifestyle“ pomoćnik i smernica za vođenje zdravog i aktivnog života.

6a00d83451bb7069e201a3fbc81512970b

ATV & NAUTICA ATV

Garmin Vivofit
Narukvica vrlo atraktivnog dizajna, koja vas motiviše da se krećete i meri koliko ste sati spavali. Na osnovu ličnih podataka o godinama, visini i težini, Vivofit vam određuje prosek dnevnih aktivnosti, u zavisnosti od cilja. Ako je određeni cilj lako ostvariv, Vivofit povećava obim aktivnosti. Nešto kao džepni lični trener.

Poseduje široki displej na kojem je prikazano koliko ste koraka prešli tokom dana, koliko je ostalo do cilja, distancu, utrošene kalorije, vreme i datum, a ovi podaci se smenjuju jednostavnim pritiskom dugmeta i mogu se upoređivati sa prethodnim danima. Kao i ostali Garminovi fitnes proizvodi, Vivofit se povezuje sa mobilnom aplikacijom Garmin Connect, putem koje se može koristiti više Garminovih uređaja istovremeno, npr. sat i narukvica. Može se uvezati i sa mobilnom aplikacijom My fitness pal, koja vam omogućava da pratite dnevni unos kalorija ili da izazivate prijatelje. Takođe, postoji i Garmin Express community, zajednica za personalne kompjutere, u kojoj možete deliti postignute rezultate.

Vivofit nema posebnu opciju za sportske aktivnosti, već se one moraju uneti ručno u aplikaciju. Ono što vas motiviše da se krećete su zapravo crvene linije na displeju, koje se povećavaju kada sedite duže od sat vremena. Podaci se jednostavno ažuriraju putem bežične konekcije, a Vivofit ne morate nikada isključivati jer baterija traje oko godinu dana, pa i duže, što je jedna od velikih prednosti ove narukvice. Jedino što bi moglo da se zameri je što nema pozadinsko osvetljenje. Uprkos tome, Garminov Vivofit predstavlja jednu od najozbiljnijih fitnes i lifestyle „trackera“ atraktivnih boja, a košta za nijansu više od prosečnih narukvica.

Dario: Kvalitetan brend sa interesantnim funkcijama fitnes narukvice, lako povezivanje sa aplikacijama i opominjanje na fizičku neaktivnost, u skladu s ciljem koji želimo da postignemo.

Cena: 15.000 RSD
www.garmin.com

Leave a Reply