Početna Broj 175 Hleb, kada vi to želite – Tefal PF311E Nutribread

Hleb, kada vi to želite – Tefal PF311E Nutribread

Tefal PF311E Nutribread

ATV & NAUTICA 2020

Ako volite hleb i često kupujete različite vrste peciva, možda treba da razmislite o kućnoj pekari?! Bilo da želite da probate francuski ili ruski hleb, ili da imate problema sa glutenom, Tegal Nutribread sprema sve hlebove sveta.

Uz pekač dobijate knjigu sa detaljnim receptima kako da spremite hleb. Dovoljno je da pratite uputstvo, tj. da u posudu gde se peče hleb stavite sastojke u tačnoj meri i po redosledu koji je napisan u knjizi i da sačekate da se hleb ispeče. Dokle god se držite recepta, hleb će biti izvrstan – ukusan, hrskav, mekan. Da bi odstupili od predefinisane ponude, koja je stvarno velika, potrebno vam je iskustvo. Posle više eksperimentisanja znaćete kako se koje brašno ponaša i šta vam je činiti da bi hleb bio jedna celina i ukusan kao što ste vi hteli i zamislili.

ATV & NAUTICA 2020

Na kraju, kada izvadite hleb iz pekača, posuda se veoma lako pere – nema lepljivih delova koji ostaju po zidovima i zahtevaju dodatnu energiju za čišćenje. Zamerka ostaje zbog mešalice, jer je ona uvek ostajala u hlebu – morate je iščupati. Opcija da mešalicu nauljimo pre upotrebe i da sačekamo da se hleb ohladi, ne bi li mešalicu lakše uklonili zahteva mnogo vremena, a mi smo bili nestrpljivi.

Praktičnost pekača uviđamo i sa opcijom za odložen start. Ako uveče stavite sastojke i programirate da vas izjutra probudi miris svežeg hleba, ili izjutra postavite sve, sa namerom da vas po dolasku sa posla sačeka vruć hleb, shvatićete da kućna pekara štedi vreme za odlazak napolje, po pecivo koje drugi spremaju. Ko ne može da odoli vrućem testu, može ga spremiti dosta ranije, ili izabrati manji hleb, tj. ima načina da svi budu srećni.

Postoji recept i za pravljenje džema, ali nama je to pre neki voćni kolač. U svakom slučaju, bio je lep i ukusan i svi su ga pohvalili. Brzo je nestao, kao i sve drugo što je Nutribread napravio. Možda je to i jedina zamerka?

Tefal PF311E Nutribread
15 programa za hleb uključujući 3 posebna programa za hleb bez glutena
3 nivoa zapečenosti i 3 odabira težine (500 g, 750 g, 1.000 g)
Veliki prozor za nadgledanje procesa pečenja
Odloženi start 15h
Funkcija održavanja toplote 1h
Jednostavna upotreba: oznaka programa na poklopcu
Jednostavno čišćenje: nelepljiva obloga na posudi za pečenje i lopatici za mešenje
Čaša za doziranje, kašika i kukica, posuda za baget
Metalno kućište
Snaga: 700W
Cena: 17.699 RSD
www.tefal.co.rs

Leave a Reply