Početna Broj 170 Mali, a radi k’o veliki – Samsung Galaxy S5 mini

Mali, a radi k’o veliki – Samsung Galaxy S5 mini

Manji od vodećeg modela iz Galaxy porodice, a krase ga sve dobre karakteristike većeg modela

blank
ATV & NAUTICA ATV

Ovaj telefon izrađen je od plastike, identične onoj koja je upotrebljena za proizvodnju modela Galaxy S5. Zadnja strana napravljena je tako da imitira kožu, i telefon zaista lepo leži u ruci. Kada je telefon od plastike, mnogo je lakši, a samim tim i prijatniji za korišćenje.

Displej na ovom telefonu je SAMOLED, sa 720×1280 piksela. SAMOLED je tehnologija koja definitivno ima svojih prednosti i mana. Manama su se u Samsungu vredno pozabavili na ovogodišnjim modelima. Intenzitet boja je malo umereniji nego ranijih godina, ali i dalje su to jarke boje, koje nisu tačne, ali nekim korisnicima baš to odgovara kod Samsugovih modela. Među prednosti spadaju crna boja i kontrast. Kada gledate neki video-klip sa crnim detaljima ili tamnijim scenama, telefon ih verno prikazuje. Takođe, prednosti ovog tipa ekrana vide se na direktnom sunčevom svetlu. Dok konkurentski modeli jedva mogu da prikažu nekakvu sliku, na S5 mini možete da odradite doslovno sve, bez poteškoća.

ATV & NAUTICA 2020

Ovaj model poseduje i opciju zaključavanja telefona otiskom prsta, kao i na vodećem modelu. Ovo je definitivno najsigurniji način da zaključate svoj telefon, i budete sigurni da niko neće moći da vam otključa telefon bez vašeg znanja. Moguće je registrovati 3 prsta za otključavanje. Imajte na umu da, ako su vam ruke masnije jer ste koristili neku kremu ili ako vam se ruke više znoje, nećete moći da ga otključate na ovaj način, već za to postoji alternativna šifra koju takođe sami određujete.

S Health je Samsungova aplikacija koja je vrlo dobro osmišljena. Pre nego što počnete da je koristite, ona od vas zahteva da unesete svoju visinu, težinu i pol. Na osnovu ovih podataka određuje koliko treba minimalno dnevno da se krećete i koliko ste kalorija potrošili. U ovoj aplikaciji moguće je izmeriti trenutni puls i trenutni nivo stresa.

Leave a Reply