Početna Broj 170 Mini-linija na steroidima – Samsung MX-H730

Mini-linija na steroidima – Samsung MX-H730

Pod mini-linijom obično se podrazumeva CD plejer sa FM radio-prijemnikom i eventualno sa USB priključkom. Zamislite a sve to plus priključak za mikrofon, Bluetooth konekciju i funkcionalnosti preuzete sa TV prijemnika, i sve to upakovano u „nabudženo“ kućište. Takva mini-linija „odaziva se“ na ime Samsung MX-H730.

blank
ATV & NAUTICA 2020

Dizajn mini-linije i pripadajućih zvučnika deluje svemirski, čak nas je podsetio na Transformerse. Ali ne brinite, jedina promena koju će ovaj sistem izazvati kada ga uključite je promena vašeg raspoloženja – garantovano će ga poboljšati. Kvalitetan zvuk koji poseduje donosi dobre vibracije u svaku prostoriju u kojoj se nalazi. Za to su zaslužni dvosistemski stereo-zvučnici snage čitavih 600 W, ali i veliki broj predefinisanih ekvilajzerskih setovanja. A tu je i opcija bombastično nazvana „Giga Sound Blast“, koja možda smanjuje realističnost zvuka, ali zato do maksimuma naglašava niske tonove i pojačava ostatak zvučne slike, što predstavlja idealno rešenje za letnje zabave.

CD plejer podržava reprodukciju audio-diskova, ali i MP3/WMA datoteka. Tu je i USB port preko kojeg takođe može da se reprodukuje muzika u pomenutim kompresovanim audio-formatima. Samsung je otišao korak dalje u integraciji ove dve komponente, pa se muzika koja se reprodukuje na CD-u može snimiti na priključeni USB fleš disk, a postoji i mogućnost automatskog prebacivanja reprodukcije između ova dva izvora zvuka. Naravno, tu je i AM/FM tjuner, koji dozvoljava memorisanje po 15 radio-stanica u svakom od pomenutih opsega. Odabrane funkcije prikazuju se na LCD ekranu, a mini-linija poseduje i tajmer za automatsko zaustavljanje reprodukcije muzike nakon zadatog vremenskog intervala.

ATV & NAUTICA 2020

Leave a Reply