Početna Broj 170 Mobilne aplikacije za trčanje

Mobilne aplikacije za trčanje

blank
ATV & NAUTICA ATV

Koju god aplikaciju koristili na svom mobilnom telefonu, svaka će vam pružiti vrlo slične mogućnosti, razlika je samo u tome koliko ste zapravo posvećeni i šta vam je sve važno od dodatnih mogućnosti, kao što su povezivanje sa prijateljima, šerovanje na društvenim mrežama, dodatni razlog za trčanje ili možda još neki sport. Postoji veliki broj fitnes aplikacija i aplikacija za mršavljenje, a mi smo izdvojili nekoliko najboljih za trčanje.

Endomondo
endomondoOva aplikacija pored trčanja može da prati i mnoštvo drugih aktivnosti, među kojima su aerobik, badminton, mačevanje, boks i mnoštvo drugih. Zaista je dobro i korisno što svoju kontrolnu tablu možete podesiti po svojim prioritetima – ako vam je najbitnija brzina možete je staviti na vrh, a potrošnju kalorija, pejs, pređenu distancu i trajanje možete poređati ispod, onako kako vam odgovara.

ATV & NAUTICA ATV

Pored toga što vam daje pregled ruta, aplikacija vam nudi povezivanje sa prijateljima, šalje vam razne „challenges“, pruža mogućnost korišćenja fitnes testova i kreiranje plana treninga. Istoriju aktivnosti možete pregledati i na računaru, gde takođe možete komentarisati i lajkovati sportske aktivnosti. S obzirom na mogućnosti interakcija sa drugim korisnicima, Endomondo se može smatrati i društvenom mrežom za trčanje ili druge sportove.

Endomondo možete podesiti tako da vam daje glasovna upozorenja kada vam odgovara, bilo da je to pređen kilometar, istrčanih 5 minuta ili nešto drugo. Aplikacija nudi još mnogo mogućnosti, ukoliko uplatite Premium paket.

Leave a Reply