Početna Broj 173 Najbolji paket ikad! – Playstation 4 GTA V bundle

Najbolji paket ikad! – Playstation 4 GTA V bundle

Po mnogima je ovaj peti nastavak popularnog serijala igra decenije, pa čak i veka. E kad takav naslov uklope za najboljom konzolom današnjice dobijamo idealni gejmerski paket.
Grand Theft Auto V je, za ovaj serijal, standardni miks satiričnog pogleda na američki san, prizore iz krimi filmova, gangstere, ulične kriminalce, probisvete svih vrsta, seks, drogu, nasilje, brza kola, lepe žene, ljude sa margine, ljude sa vrha, moral i nemoral. Grad gde se odvija cela radnja igre je do sada najveći viđen u video-igrama. Nudi nam najveći broj aktivnosti sa strane, i to ne samo misija izvan glavne priče i uobičajenih skrivenih „zezalica“, nego i aktivnosti „iz pravog života“.

Međutim, to nije sve. Sada se igra sa tri lika, od kojih je svaki posebna vrsta kriminalca, ali svi imaju isti cilj – da preokrenu svoj život i da na kraju balade odjašu u sumrak sa pozamašnom svotom novca. Zajednički cilj je ono što će ih, na neki način, i udružiti. Sjajno je izvedena mogućnost kombinovanja likova. Tako ćete jednim likom moći da se popnete na soliter i da sednete na krov sa snajperom u rukama, a zatim ćete drugim likom krenuti u „pregovore“ sa protivnicima u dvorištu blizu solitera. Prvi lik tada počinje snajperom da gađa protivnike, drugi se sakriva i privlači pažnju sa svoje strane, dok treći lik neprimećeno uleće, krade plen i beži.

3588

Iako ovaj koncept kombinovanja tri lika nije potpuno nov, nikada nije bio primenjen na ovaj način u ovom tipu igre, i zaista izvanredno funkcioniše. Najviše nas je od svega brinula tendencija novijih GTA naslova da malo splasnu u nekom trenutku, i postanu relativno dosadni. GTA IV je najviše patio od te „boljke“. Toga su bili svesni i u Rockstaru, tako da je GTA V mnogo dinamičniji i zabavniji za igru.

Sve u svemu, pustite omiljenu radio-stanicu, uživajte u sjajnoj muzici i postanite najpoznatiji i najbogatiji kriminalac u Los Santosu. Za kraj – informacija koja ide u prilog ovom PS4 paketu. Naime, igra je dorađena za ovu konzolu i sad poseduje daleko više detalja, nego originalni naslov.

Leave a Reply