Početna Broj 176 Novi standard za „čisto“ – Miele W1 i T1

Novi standard za „čisto“ – Miele W1 i T1

Duže od 112 godina Miele piše istoriju održavanja veša, sa brojnim patentima i inovacijama. Ovoga puta Miele je prevazišao samog sebe, postavljajući još više standarde i držeći se obećanja i filozofije „Immer Besser“ (uvek najbolji)!

Sada bismo želeli da vam predstavimo novu W1 generaciju mašina za pranje veša i T1 generaciju mašina za sušenje veša, koje karakterišu ne samo impresivan dizajn u dve linije dizajna – Chrome Edition & White Edition, već i nove tehnologije i njihov veliki kapacitet od 8 i 9 kg. To neće značiti samo korisnicima, već doprinosi i zaštiti životne sredine, imajući u vidu da su ovi aparati u Α+++ klasi energetske efikasnosti i u Α klasi centrifugiranja!

Mašine za pranje i sušenje veša imaju apsolutno identičan izgled. Sve mašine za sušenje veša funkcionišu na principu tehnologije toplotne pumpe, pripadajući Α+ klasi energetske efikasnosti i višoj! Saćasti bubanj od nerđajućeg čelika sada je registrovan sa novim patentom – saćasta struktura sada je veća, sa više rupa i novim kanalom između njih, u cilju još efikasnije zaštite veša i radi garancije da će veš „trajati“ četiri puta duže.

Nove mašine za pranje veša karakterišu tri nove tehnologije:

PowerWash funkcija, koja doprinosi da se deterdžent rastvara brže i bolje zahvaljujući korišćenju dodatne pumpe za snažno „tuširanje“ veša, i postiže 10% bolje rezultate pranja nego ranije, ali bitno je i da kompletan ciklus pranja u programu Quick PowerWash traje kraće od 60 minuta!

TwinDos funkcija predstavlja svetsku premijeru i označava najbolji sistem tečnih deterdženata sa automatskim doziranjem, štedeći pri tome 30% deterdženta. Korisnici sada mogu temeljno prati obojeni i beli veš, pomoću istog deterdženta, koji se dozira automatski u dve faze: prva je UltraPhase 1, koja sadrži sve neophodne enzime standardnih deterdženata, a druga UltraPhase 2, koja sadrži supstance za izbeljivanje. Korisnik ima i dodatnu mogućnost korišćenja drugog tečnog deterdženta ili čak omekšivača, postavljajući ih u odgovarajuće slotove u donjem delu mašine. Naravno, neophodno je da korisnik pravilno podesi funkcije na mašini u skladu sa vrstom deterdženta koji koristi.

CapDosing funkcija je još jedna inovacija kompanije Miele, koja omogućava da se doziranje obavi u porcijama, u obliku kapsula za jednokratnu upotrebu u pregradi za omekšivač. Ovde korisnik može staviti ili omekšivač u obliku kapsule (u 3 različita mirisa: Aqua, Cocoon, Nature), ili može koristiti specijalne Miele deterdžente za spoljnu upotrebu ili za sport, za jastuke, vunu, svilu ili sredstvo za impregnaciju ili booster, novi pojačivač za uporne fleke. Jednostavno i čisto, bez ikakvog rizika od predoziranja!

2014-094_01

Na kraju, funkcija „osvežavanje parom“ je unapređena – sada se naziva SteamCare. Para sada dolazi kroz rupice na saćastom bubnju, bubanj se zagreva i zaštitnički „obavija“ veš dok ga lagano prevrće, kao predpeglanje. Prednost je u smanjenju potrebe za peglanjem za 50%!

U skladu s tim, slična funcija se sada nalazi i na mašinama za sušenje veša – SteamFinish. Ovde se koristi voda iz rezervoara za kondenzat, koja se kroz mlaznice ubrizgava u bubanj, čime se redukuje gužvanje za 1 kg veša ili 5 majica, opet značajno štedeći vreme za peglanje.

FragranceDos funkcija koja je donela revoluciju u sušenju veša dolazi unapređena i u novom obliku, sada vidljivo smeštena u filter ispod vrata. Korisnik ima apsolutnu kontrolu nivoa tečnosti u mirisnoj bočici. Dva dodatna mirisa obogatila su ponudu: pored Aqua, Nature i Cocoon sada su tu Orient i Rose.

Leave a Reply