Početna Broj 174 Odlična frizura i nekoliko dana kasnije – Rowenta CF 9421

Odlična frizura i nekoliko dana kasnije – Rowenta CF 9421

Rowenta rotaciona četka za stilizovanje i sušenje kose CF 9421

blank
ATV & NAUTICA 2020

Četka je na testu kod nas bila desetak dana. Prvi utisak nije bio očaravajući – delovalo je kao da je potrebno iskustvo frizera da bi dobili frizuru „kao sa reklame“ ili bar približno tome. Ali, kako naš narod kaže – prvi mačići se u vodu bacaju, i nakon par korišćenja, dolazi se do onog očekivanog, sjajnog efekta.

Rotaciona četka je isprobana na veoma dugoj, gustoj i talasastoj kosi, pa kako je tu položila ispit sa vrlo dobrim uspehom, verujemo da će i damama sa drugačijim tipovima frizura biti glavni prijatelj u stilizovanju frizure. Ulogu učitelja je u korišćenju ove četke imao You Tube i tutorijali – odnosno predlozi devojaka koji su najbolji i najlakši načini za korišćenje.

ATV & NAUTICA ATV

Prvim isprobavanjem četke glavni utisak je bio da se kosa mrsi pri rotiranju četke i da je to jedini efekat – umršena frizura. Ali uz tutorijal, kada smo uzeli četku, to je bilo skroz novo iskustvo i naučili smo četku da koristimo na pravi način i uvideli probleme pri prvim korišćenjima. Glavni problem je definitivno bilo samo očekivanje da će četka sve sama odraditi, a da je vaše samo da posmatrate situaciju u ogledalu. Međutim, potrebno je pridržavanje pramenova i „prevlačenje“ četke po njima gore-dole, dok se ona rotira i fenira svaki pramen. Ali, na greškama se uči, pa tako i vama da primenite naša saznanja.

res_56b5840bc279897817ce9318dae2fe2a

Karakteristike:
• Četka služi za sušenje i stilizovanje kose (dva u jednom)
• Automatski se rotira i kosa se pri pravilnoj upotrebi ne mrsi zahvaljujući specijalnom sistemu protiv zamršene kose
• Ima dva stepena podešavanja temperature kao i dodatni udar hladnog vazduha za fiksiranje frizure
• U pakovanju se nalaze 2 odvojene „glave“ četke (30mm i 50mm prečnika) koje rotiraju i služe za stilizovanje kose kao i pravljenje lokni.
• Mogućnost rotacije na levu i desnu stranu u zavisnosti da li želite da vašu frizuru stilizujete ka unutra ili ka spolja (ka glavi i od glave). Dva smera rotacije čine ovaj uređaj i veoma pogodnim za levoruke
• Četka emituje negativne jone i time sprečava naelektrisanje kose

Kada smo otkrili pravilan način upotrebe, polako otkrivamo i najbolje od ovog alata i vidimo njegove prednosti. Iako fen nismo penzionisali i spakovali na tavan, uz upotrebu ove četke njegovo korišćenje je svedeno na minimum – i to najviše zbog toga da se sam proces stilizovanja skrati i ubrza. Za kraće i ređe kose, fen možete potpuno izbaciti iz upotrebe.

Ukoliko često putujete, najbolji drug će vam biti upravo ovo Rowentino čudo, zauzima malo mesta i zamenjuje vam i fen i gomilu četki koje se inače koriste za feniranje. Korišćenjem četke ćete imati odličnu frizuru i dva, tri dana nakon korišćenja. Nakon trećeg dana, kosa izgleda kao da je tek oprana i isfenirana. Takođe, uz njenu pomoć, vaša kosa će dobiti na volumenu.

Za kraj, jedno malo upozorenje. Kao i u slučaju korišćenja fena, ako niste dovoljno pažljivi, u dnu četke može da se uhvati vaša kosa i nagori. U slučaju fena, on je uglavnom i pri gašenju motora pusti, ali kod ove četke će biti neophodne makaze da oslobodite zarobljene vlasi.

Od nas jedno veliko „Da“ za kućne frizerske čarolije uz Rowenta rotacionu četku za stilizovanje i sušenje kose.

res_dcd58d2c526a95b6a80b43ae7e127d63

Rowenta CF 9421
Snaga: 800 W
Sušenje i stilizovanje kose
Automatski rotira
Ima sistem protiv mršenja kose
Dva stepena podešavanja temperature
Cena: 8.999 RSD
www.yu.rowenta.com

Leave a Reply