Početna Broj 171 Posebni na svoj način – Kingston MicroDuo i DataTraveler R3.0 G2

Posebni na svoj način – Kingston MicroDuo i DataTraveler R3.0 G2

Kingston MicroDuo i DataTraveler R3.0 G2 imaju specifične funkcionalnosti koje mogu mnogo da znače, a pritom ih ne plaćate dodatno

Svi dobro znamo koliko različitih USB stikova postoji na tržištu. Mnoštvo je boja i oblika, ali njihov dizajn najčešće ne prati nikakva specifična funkcionalnost. Ipak, potrudili smo se da nađemo modele koji nude nešto više.

Kingston DataTraveler R3.0 G2
Ne morate da se bavite planinarenjem ili biciklizmom u ekstremnim uslovima da bi vam fleš lako stradao. Dovoljno je da se opere u veš mašini ili da vam ispadne na parkingu dok se bakica isparkirava unazad, da biste ostali bez podataka. Ukoliko vam se ovako nešto događalo, DT R3.0 G2 je idealan fleš za vas. Iza šifrovane oznake krije se fleš koji je u potpunosti gumiran, tako da je otporan na udarce, ispadanje, pa čak i na kontakt sa vodom. Osim toga, poseduje kapacitet od 32 GB i upošljava moderni USB 3.0 standard. Takođe, brzine upisa i čitanja podataka su sasvim solidne, a Kingston je deklarisao 120 MB/s za čitanje, odnosno 30 MB/s za upis.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Kingston DataTraveler R3.0 G2
Kapacitet: 32 GB
Dimenzije: 56 x 22 x 9,2 mm
Garancija: 5 godina
Cena: 20 evra

Leave a Reply