Početna Broj 171 Radi i na staklu – Genius Traveler 9000LS

Radi i na staklu – Genius Traveler 9000LS

DarkEye laserski senzor omogućava kretanje i odličan rad na različitim površinama

Isproban je na svim dostupnim površinama u stanu – od poda do plafona i bez zamerke u radi čak i u prelazima sa jedne na drugu površinu. Kao najveću manu izdvojili bi treperenje pokazivača na ekranu pre pokretanju miša na neravninama štofa (npr. prekrivač na krevetu), ali i to ne ometa rad na računaru.

Pored toga, 9000LS fenomenalno leži u ruci – zahvaljujući gumi koja se nalazi po bokovima. Osim praktične uloge, ova crna guma ima i estetsku ulogu – odlično se uklapa sa plavo-sivom bojom ostatka miša. Genius je ovom mališi, radi više udobnosti, kao funkciju četvrtom tasteru dodelio mogućnost izbora rezolucije – 800, 1200 ili 1600 dpi.

Najbolji telefoni 2019

Dvosmerna bežična komunikacija na 2.4 gigahercnom spektru, sa ugrađenom tehnologijom protiv interferencije omogućava komunikaciju sa računarom i na udaljenosti do 10 metara. Pored miša, u pakovanju vam stiže i USB pico prijemnik koji se može smestiti u donji deo miša kada ga ne koristite, i sve zajedno prikačiti na laptop pomoću Stick’n’Go mehanizma što ovaj miš čini još lakšim za stalno prenošenje uz računar.

Genius vam je omogućio i da izaberete bateriju koju ćete koristiti, ili koju imate pri ruci, AA ili AAA, apsolutno je na vama. I sa jednom i sa drugom, radi perfektno. Ukoliko duže vreme nećete koristiti miša, imate i mogućnost da ga isključite i samim tim produžite životni vek njegove baterije

Genius Traveler 9000LS je svakako naša preporuka za svakodnevni rad u različitim uslovima.

Cena: 3000 RSD
www.geniusnet.com

Leave a Reply