Početna Broj 170 Samsung Level In

Samsung Level In

blank
ATV & NAUTICA 2020

Izgled bubica koje Samsung u poslednje vreme isporučuje uz svoju Galaxy seriju prilično varira, pa smo se prijatno iznenadili kada smo shvatili da Level serija ima i bubice u ponudi. Ovaj model vizuelno ne deluje nimalo različito od slušalica koje dobijate uz telefone, bez specijalnih dodataka i sličnih vizuelnih efekata. Poseduju spljošteni kabl koji je jednostavniji za manipulaciju i manje se mrsi od okruglih.

U omanjoj torbici naći ćete četiri silikonska i tri memorijska nastavka, pa sigurno nećete imati problema da pronađete koji najviše odgovara vašem uhu. Nama su se više svideli memorijski nastavci, jer bolje nalegnu u ušni kanal i bolje ga izoluju, omogućavajući manje zvukova iz spoljne sredine. Kablić poseduje kontrolu jačine, taster za javljanje, ali i odličan mikrofon.

ATV & NAUTICA 2020

Zvuk koji dopire iz ovih malenih bubica sastoji se od tri komponente. Jedan zvučnik se brine za bas, dok druga dva pokrivaju visoke, srednje i deo niskih tonova. U praksi ovo se pokazalo odlično, kompleksniji viši i srednji tonovi imaju dvokomponentnu reprodukciju, dok treći drajver prilično dobro reguliše bas, formirajući lepo balansiranu kompoziciju zvukova. Jačina je odlična, pa ne morate da brinete oko distorzije. Kvalitetan zvuk, dobra izrada, odlično transportno pakovanje i dobar kvalitet izrade su najveće prednosti ovog modela, dok je jedina prava mana visoka cena, zbog koje one ulaze u konkurenciju sa mnogo kvalitetnijim modelima.

Samsung Level In
Tip: In-ear bubice
Drajver: tri zvučnika (dva za visoke i srednje tonove i jedan za bas)
Poništavanje spoljne buke: nema
Konekcije: 3,5 mm džek
Pakovanje: kutija za nošenje, 4 silikonska i 3 memorijska završetka
Dimenzije: 17,5 g
Cena: 149 EUR
www.samsung.rs

Leave a Reply