Početna AUTOMOBILI Stvoren za uživanje van puta – TEST: Nissan X-Trail

Stvoren za uživanje van puta – TEST: Nissan X-Trail

[/vc_row

Automobilom preko kozjih staza? Zašto da ne! X-Trail ne preza da se otisne u avanturu kroz „pustinju i prašumu“, ili koji god zadatak da mu postavite. Njemu je više interesantno ako je put lošiji, ili pak ako istog uopšte nema. To je jedan od onih koji sve znaju sami. Ta mantra je istovremeno blagoslov i prokletstvo. Na vama je da se odlučite, ili da priznate da ste i vi takvi, i zajedno sa velikim luksuznim terencem gazite kilometre pred sobom, na putu ka sreći.

X-Trail model je dobio redizajniran izgled. Pogonski sklop nije dobio poboljšanja, što znači da se najveća promena dogodila na prednjem kraju, koji ima Nissan V-motion masku (kao na novom Qashqai i Micra) i nova svetla. Kod skupljih X-Trail modela, prednja svetla su urađena u LED tehnologiji. Zadnji kraj je takođe redizajniran, iako je to manje primetno. Promene unutar automobila su u suštini ograničene na novi, deblji volan i korišćenje finijih materijala.

Paleta motora se nije promenila. U ponudi su 1,6 litarski dCi dizel motor sa 128 KS i 1,6 litarski benzinski motor sa 161 KS, a najsnažniji motor u ponudi je 2,0 litarski dCi sa 177 KS. U ponudi su takođe i pogoni na dva ili četiri točka sa 6-stepenom manuelnom ili CVT automatskom transmisijom.

Leave a Reply