Početna Broj 179 TEST: Panasonic ES-RT, ER-GB – Za muškarce koji drže do sebe

TEST: Panasonic ES-RT, ER-GB – Za muškarce koji drže do sebe

Električni brijači i trimeri važan su deo „opreme“ svakog muškarca

Panasonic TV

Ako pripadate onoj grupi muškaraca koji svako jutro kada se pogledaju u ogledalo shvate da im je neophodno brijanje, ili ste, sasvim suprotno, odlučili da pratite novi modni trend puštanja brade, onda je možda vreme da obratite pažnju na grupu električnih uređaja kojoj pripadaju brijači i trimeri. Pored toga što pojednostavljuju i olakšavaju postupak uklanjanja ili održavanja dlaka na vašem licu, ovi aparati će uštedeti i vaše vreme – na primer, možete se brijati i čitati elektronsku poštu istovremeno. U samom vrhu liste kompanija koje su prepoznatljive po tome što proizvode kvalitetne modele iz ove kategorije nalazi se japanski Panasonic. Krajem prošle godine predstavili su dve serije novih aparata.

Električni brijači ES-RT
U ovoj porodici nalaze se modeli 87, 67, 47 i 37, poslagani po snazi i mogućnostima počevši od najnaprednijeg, a sve ih krasi novi sistem sa tri posebno obrađene oštrice i mehanizmom za ravnomeran raspored pritiska na kožu. Rezultat je smanjena iritacija i prijatniji osećaj brijanja. Pored brijača, ovi modeli poseduju i sopstveni mali trimer koji će poslužiti kada je potrebno da se skrate brada i zulufi. Takođe, potpuno su vodootporni i funkcionalni čak i kada se koriste pod tušem. Model 47 unapređen je dodatno posebnim „češljem“ za fino oblikovanje, dok je „67-ica“ stilski obogaćena metalnim delovima i dopadljivim dizajnom. Kao vrhunac onude dolazi ES-RT87 sa naročitom „stanicom“ za automatsko čišćenje i dezinfekciju.

ATV & NAUTICA 2020

Električni trimeri ER-GB
Trimer ER-GB60, 70 i 80 dopunjuju novu familiju Panasonikovih aparata za muškarce. Pored skraćivanja i oblikovanja brade, namenski trimeri mogu da posluže i za oblikovanje frizure jer poseduju dve oštrice – širu i užu. Naravno, opremljeni su i brojnim dodacima koji određuju oblik i visinu sečenja. Sva tri modela poseduju dopunjive baterije i praktični LED ekran za očitavanje statusa, kao i vodootporne oštrice za trenutno čišćenje. Sve opisano upakovano je u praktično i anatomski oblikovano kućište, uz prepoznatljiv japanski kvalitet izrade.

Leave a Reply