Početna Broj 184 TEST: Panasonic ES-WH80 – Do savršeno glatke kože

TEST: Panasonic ES-WH80 – Do savršeno glatke kože

Inovacija koja ženama omogućava da više ne brinu oko (uraslih) dlaka

ATV & NAUTICA 2020

Na tržištu je novi dodatak aparatima kompanije Panasonic za negu lepote – Panasonic ES-WH80. Ovaj put žene mogu da odahnu. Uređaj je savršeno smišljen da skrati vreme koje biste utrošili na brijanje, depiliranje ili čak na epilaciju u profesionalnim salonima. I pritom je, kada ga jednom kupite, uvek dostupan za korišćenje.

Njegov ergonomski dizajn omogućava korišćenje bilo gde, bilo kada. Lak je i prenosan, što znači da ga uvek možete poneti sa sobom, iako ste možda u žurbi (u koferu, torbi, neseseru itd). Prilikom dugotrajnog korišćenja uređaj ne vrši pritisak, ne zamara i, najbitnije, savršeno staje u ruku.

ATV & NAUTICA 2020

U kutiji se nalazi uređaj sa zaštitnim roze poklopcem, kablom, punjačem i uputstvom za pravilno korišćenje. Na kutiji proizvoda tačno je ispisana i iscrtana tabela sa tipovima kože i bojama dlaka, kako bi budući korisnici znali da li im proizvod odgovara. Dakle, nije preporučljiv za osobe koje su svetle puti i imaju svetle dlake, kao ni onima sa izrazito tamnom kožom i dlakama.

Ovaj ručni epilator je bežičan i poseduje punjivu litium-jonsku dugotrajnu bateriju, koja se prvi put puni 3 sata i omogućava korišćenje i do 600 bliceva po punjenju. U prevodu, jedno punjenje može da tretira regiju oba pazuha, obe noge (ispod kolena) i bikini regiju za otprilike 15 minuta.

Period između dva tretmana zavisi od regije koja je tretirana. Recimo, noge treba tretirati na dve nedelje prva dva meseca, a onda na svake četiri nedelje naredna tri meseca. Biće vam potrebno oko 5 meseci da se dovedete u tip-top stanje (isto bi vam bilo potrebno i u kozmetičkom salonu). Dakle, ako sada počnete, bićete u savršenom stanju pred leto.

Kako sve to radi? Panasonic ES-WH80 je opremljen novim IPL (intense pulsed light) sistemom za otklanjivanje dlaka. Uređaj poseduje veliki otvor za ispuštanje svetlosti, što ga čini izuzetno efikasnim u tretiranju dlaka. Nakon pritiska na dugme, uređaj ispušta svetlost u vidu blica i efektivno ga šalje do ostatka folikula dlake u koži, time spaljuje koren dlake i sprečava obnavljanje. Nakon tretiranog dela, uređaj se polako povlači preko površine kože i željena regija se tretira dalje. Dodajmo da je korišćenje uređaja potpuno higijensko, jer se koža tretira pomoću svetla, praktično bez dodira. Na uređaju postoji 5 opcija za biranje intenziteta jačine blica. Na početku se koristi najslabija opcija, da biste videli kako koža reaguje, a zatim se u zavisnosti od toga jačina pojačava pritiskom dugmeta.

Pre korišćenja treba otkloniti dlake sa kože uz pomoć brijača (da bi uređaj tretirao isključivo koren dlake) i temeljno je očistiti (mora biti bez ostataka kreme, vode, masti itd.). To radimo kako ne bi došlo do prljanja dela uređaja kroz koji se propušta svetlost, jer on ne može da se opere. Koristi se isključivo na regijama kao što su ruke, noge, bikini linija (prepone) i pazuh. Ne treba koristiti uređaj na osunčanoj koži, licu i privatnim delovima, kao i na delovima tela koji imaju neki vid promene na koži (kraste, rane, osipi, bubuljice, iritirana koža, ujedi od insekata, mladeži…). Takođe, ne sme se koristiti kod osoba koje imaju ugrađen pejsmejker, u trudnoći, u toku menstruacije i na regijama prekrivenim tetovažama.

Posledica delovanja uređaja su proređivanje i sporiji rasta dlaka. Time nestaje i vaš problem sa uraslim dlakama, pa koža ostaje savršeno glatka, a na vašem licu zadržava se veliki osmeh.

IPL-ES-WH80-04

Panasonic ES-WH80
Snaga (V): 100-240V
Vreme punjenja: 180 minuta
Vreme korišćenja: 600 bliceva po jednom punjenju
Sistem rada: IPL
Dimenzije: 20,8 × 6,7 × 5 cm, 341 g
Cena: 36.999 RSD
www.panasonic.eu

Leave a Reply