Početna Broj 171 Tihi i ponekad Prle – Rowenta RO 5931

Tihi i ponekad Prle – Rowenta RO 5931

Sad je moguće usisavati kuću kad god to poželite bez bojazni da će probuditi, ne samo komšiluk, već i ukućane

Kompanija Rowenta je jedno od najcenjenijih imena u svetu proizvođača malih kućnih aparata. Pored „beauty“ programa, ovaj nemački proizvođač ima vrhunske linije pegli i usisivača. Kako smo o prvim pisali nedavno, sada smo odlučili da vam predstavimo jedan od njihovih, ako ne najboljih, a ono najtiših usisivača ikad. Šta više, model RO 5931iz Silence Force Extreme serije je sa proizvodnjom buke od samo 62dB jedan od najtiših usisivača na tržištu.

Buka je smanjena uz pomoć nekoliko bitnih elemenata. Pre svega, motor snage od 1100W je pozicioniran na „tihim blokovima“ koji apsorbuju vibracije sprečavajući ih da se prenose u telo aparata. Dodatno, cev je napravljena tako da ograničava turbolencije, čime se dodatno snižava nivo buke. Na kraju je tu i posebno dizajnirana glava za usisavanja koja osigurava tiho usisavanje svih podloga, a posebno parketa.

Najbolji telefoni 2019

U paketu stižu čak tri različite glave za usisavanje. Dve tihe – za parket i univerzalna, kao i turbo glava, koja proizvodi nešto veću buku, ali i daje bolje performanse. Mi smo bili potpuno zadovoljni i sa onima tišim nastavnicima, a posebno supertankom deltoidnom glavom za usisavanje parketa. Usisna moć i pored niže snage motora na visokom nivou.

Rowenta RO 5931 pripada modelima koji prljavštinu skupljaju u vrećicu (zapremine od 5 litara), što dodatno poboljšava performanse. Pored velikih glava za usisavanje, tu je i nekoliko nastavaka koji se svi nalaze na ergonomskoj dršci usisivača.

Ono što nas je iznenadilo je i mogućnost usisavanja celog stana (testirano u 56 m2) u jednom potezu, odnosno usisivač smo priključili u jednu utičnicu i zahvaljujući kablu od preko 8 metara očistili ceo stan.

Picture2

Rowenta RO 5931
Snaga: 1100W
Kapacitet vreće: 5 litra
Nivo buke: 62 dB
Izduvni filter: Antialergijski filter, HEPA H13
Dodaci: Senzor za napunjenost vreće, Parquet Master četka, ugrađena četka
Cena: 27.299 RSD
www.rowenta.co.rs

Leave a Reply