Početna Broj 174 Trendi i praktično – Logitech Ultrathin i FabricSkin Keyboard Folio

Trendi i praktično – Logitech Ultrathin i FabricSkin Keyboard Folio

Unapredite vaš iPad Air

ATV & NAUTICA 2020

Kada je iPad prvi put predstavljen, za njim je krenula „lavina“ dodatne opreme, zahvaljujući kojoj je nastao veliki broj brendova. Najpopularniji dodatak, onaj koji želite da kupite odmah nakon nabavke tableta, je neki vid zaštite. Ukoliko ste od nedavno vlasnik iPad Air tableta i niste još uvek zaštitili svoju investiciju, Logitech možda ima idealno rešenje za vas. Posebno ukoliko vam je najvažnija praktičnost.

Poznata kompanija predstavila je dva Keyboard Folio modela, koji kombinuju tastaturu u okviru futrole. Nekada ste za ovakve proizvode nužno morali da žrtvujete elegantnu liniju tableta, ali je tehnologija dovoljno napredovala da Keyboard Folio ne bude ništa deblji od klasične futrole. Logitech je predstavio dve verzije, koje nose naziv SkinFabric i Ultrathin, a iako ime sugeriše drugačije, razlike su gotovo isključivo kozmetičke. Obe predstavljaju futrole sa tastaturom, koje vezu sa iPadom ostvaruju putem Bluetooth konekcije. Punjenje ugrađene Li-ion baterije vrši se putem mini-USB konektora, a odgovarajući kablić se nalazi u paketu.

ATV & NAUTICA 2020

Keyboard Folio uređaji predstavljaju praktičnu kombinaciju tastature i futrole za iPad Air, modernog dizajna.

Iako fizički vrlo slične, FabricSkin i Ultrathin se razlikuju u nekoliko detalja. Kao što mu ime kaže, FabricSkin je spolja presvučen robustnim tekstilom, a unutrašnjost je gumirana i u žutoj boji. Tastatura je kompletno presvučena gumom, što je čini otpornom na prosipanje tečnosti. Ultrathin, sa druge strane, je gumiran sa spoljne i unutrašnje strane, s tim što sama tastatura nije zaštićena od prosipanja tečnosti. To nije mana, jer zbog toga predstavlja primetno ugodnije rešenje za duže sesije kucanja, što ne može da se kaže za FabricSkin.

Sve u svemu, ostaje samo pitanje šta vam više odgovara. Logitech Ultrathin Keyboar Folio je namenjen konzervativnijoj grupi korisnika koji preferiraju jednotonski dizajn sa tastaturom pune funkcionalnosti. Sa druge strane, FabricSkin Keyboard Folio je idealan za sve koji žele trendi futrolu za iPad Air, koja će im oprostiti neki trenutak nepažnje.

Logitech Ultratin i Fabric Keyboard Folio
Broj položaja: 2
Dodatno: Bluetooth
Baterija: Li-Ion
Cena: 110 EUR
www.logitech.com

Leave a Reply